Badkamer inspiratie

Dakraam in de badkamer


Een dakraam in de badkamer heeft twee belangrijke voordelen. Allereerst heb je door een dakraam meer zonlicht in de badkamer. Als je het eenmaal hebt ervaren, kan je eigenlijk niet meer zonder. Je dag begint gelijk positief met zonlicht in de badkamer. Ten tweede heb je met een dakraam ook de mogelijkheid om de badkamer te ontluchten. Vooral in een vochtige ruimte als de badkamer is dat erg prettig.

Ik heb een aantal mooie badkamers voorbeelden voor je verzameld waar een dakraam aanwezig is. Bekijk de mooie foto’s & raak geïnspireerd!

Dakraam in de badkamer

Dakraam plaatsen

Een dakraam plaatsen in de badkamer kan makkelijk, snel en relatief goedkoop. In tegenstelling tot het plaatsen van een dakkapel, is een dakraam binnen een paar uur te plaatsen. En vaak kom je niet boven de €1000,- uit. Een dakkapel kost al snel tussen de €7000,- en €15000,-.

De prijs en kosten van een dakraam en het plaatsen van een dakraam is natuurlijk afhankelijk van het formaat en merk van het dakraam. Er is ook een verschil tussen een dakraam in een schuine dak en een platte dak.

Dakraam merken

Hieronder heb ik een een aantal grote dakraam merken:

Velux
Velux is hét bekendste a-merk onder de dakramen.

Rooflite
Hongaars merk met goede dakramen voor een lage prijs, die puur gericht is op fabricage van dakramen.

Luxtra
Luxtra dakramen lijken heel erg op die van Velux, maar valt in de prijs iets lager uit.

Ventiview
Ventiview prijst zichzelf om haar uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Naar het voorbeeld van de bekende Velux ramen produceert Ventiview topramen van eerste glas Grenenhout.

Dakraam in de badkamer

Dakraam in de badkamer

Dakraam in de badkamer

Dakraam in de badkamer

Dakraam in de badkamer

dakraam-in-de-badkamer-8

Dakraam in de badkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam