Badkamer inspiratie

Badkamer verbouwing inspiratie


Ik vind het altijd leuk om op zoek te gaan naar inspirerende badkamer ideeën. Indrukwekkende verbouwingen waarbij mooie oplossingen en materialen worden gebruikt. Laatst zat ik de portfolio van La SHED Architecture te bekijken. Een Canadese studio met mooie projecten. Zij hebben een honderd jaar oude woning verbouwd en ingericht met een moderne interieur inrichting. Alles is gestript en opnieuw ontworpen. Hieronder zien jullie het bijzondere resultaat van de badkamer verbouwing.

Badkamer verbouwing inspiratie

De badkamer bevindt zich op de bovenste verdieping van de woning. Ook hier is niks meer overgebleven. Alles is gestript en vervangen door een compleet nieuwe badkamer. En kijk eens naar het resultaat!

Frisse kleuren en moderne gemakken

Het heeft een moderne frisse uitstraling, dankzij het gebruik van lichte frisse kleuren en moderne gemakken. Er is gekozen om de gehele badkamer vloer te betegelen met kleine lichtblauwe mozaïektegeltjes, gecombineerd met simpele witte rechthoekige tegels die als bouwstenen in elkaar vallen.

Naast een heerlijk vrijstaand bad, is de badkamer ook voorzien van een regendouche uit het plafond, een hangtoilet en een strakke witte moderne badkamer meubel. Boven de badkamer meubel is een grote spiegel geplaatst die aan de wand helemaal tot aan het plafond loopt. De douche is eigenlijk gewoon een open douche. Als verlichting is er gekozen voor moderne spotjes in het plafond.

Badkamer verbouwing inspiratie

Badkamer verbouwing inspiratie

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam