Badkamer inspiratie

Badkamer met houten vloer en plafond


Vandaag wil ik jullie inspireren met deze mooie badkamer. Interieur ontwerper Robert Baily heeft in Naramata, B.C. het interieur van een grote luxe vakantie woning ontworpen. Het gebied staat bekend om de mooie groene landschappen, waar rekening mee gehouden moest worden in het interieur. Zo vind je door heel het huis grote raampartijen, waardoor je optimaal van het uitzicht kan genieten. Ook in de badkamer!

Badkamer met houten vloer en plafond

Natuurlijke materialen

Naast het uitzicht, komt het natuurlijke aspect ook terug in gebruik van de materialen. In de badkamer zie je dat bijvoorbeeld terug in de natuurlijke houten vloer. Dezelfde houten planken zijn bovendien ook gebruikt om het plafond te versieren, wat de badkamer een luxe duurzame uitstraling geven.

Moderne gemakken

Deze master badkamer is groot, en voorzien van alle moderne gemakken. Een vrijstaand bij voor het raam, een aparte inloopdouche met glazen wanden, en over de gehele lengte van de badkamer is een badkamermeubel gemaakt bestaande uit twee dikke werkbladen. Op het bovenste werkblad zijn twee mooie waskommen geplaatst. De kranen onder de twee grote spiegels, zijn strak in de muur verwerkt.

Badkamer met houten vloer en plafond

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam