Tuininspiratie

Atelier in de tuin


Thuiswerken is enorm populair. Of het nou gaat om een ZPP’er, iemand die eens in de zoveel tijd thuis kan werken, of iemand die bezig is met de administratie… Het gebeurt steeds vaker. Vaak hebben mensen de behoefte om een aparte ruimte in of aan huis te hebben waar ze kunnen werken. Op die manier kan je ongestoord aan het werk, zonder dat je steeds door van alles en nog wat in huis afgeleid wordt. Dit kan bijvoorbeeld een kantoor of werkplek zijn, die je in huis inricht, maar dit kan ook een atelier, garage of studio zijn in de tuin. Vandaag gaan we een kijkje nemen in een heel bijzonder atelier, die in de tuin is ingericht. Ideaal toch!?

Atelier in de tuin

Atelier in de tuin van kunstenaar

Dit project hebben we gevonden in de portfolio van ZECC architecten. De wens van de klant, een creatieve kunstenaar, wilde een atelier aan huis hebben. De architecten hebben daarom achter in de grote tuin een hele mooie en moderne tuinhuis ontworpen en gebouwd, die gebruikt wordt als een atelier. Een stijlvolle atelier met een super mooie houten gevel, die perfect aansluit bij de stijl van de woning. De houten gevel zorgt voor een hele warme en luxe uitstraling voor de tuin.

Op de hoek van de atelier is over twee zijdes glazen schuifpuien gerealiseerd. Hierdoor krijgt het atelier voldoende natuurlijk zonlicht binnen, wat wel zo prettig is voor een kunstenaar. In de winter zullen de glazen deuren vooral gesloten zijn, maar in de zomer is het heerlijk om de deuren volledig open te sluiten. Kortom, het is dé ideale werkplek geworden voor een kunstenaar!

gevel atelier

Glazen schuifpui atelier

Interieur atelier

tuinatelier

Bron: www.blokhuttenoutlet.nl

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam