Interieur ideeën

5x Marmer in interieur


Als je aan marmer denkt in een interieur, dan denk je vaak snel aan marmeren tegels in de badkamer of een marmeren keukenblad. Marmer geeft elk interieur een bepaalde chique, luxe en klassieke uitstraling, die bijna met geen enkel ander materiaal vergelijkbaar is. Je kunt het bovendien heel mooi combineren met andere materialen zoals hout en messing. Wij zijn in ieder geval grote liefhebbers van marmer. Vandaag willen we daarom laten zien hoe je marmer ook op heel veel andere manieren een plekje in je interieur kunt geven. Van marmer behang tot marmeren wandplanken. Wat vind jij het leukst?

Marmer behang

Marmeren tegels zijn prachtig, maar het is ook best duur. Vooral als je een grote muur hebt, kunnen de kosten hoog oplopen. Marmer behang is daarom een heel goed alternatief. Niet voor de badkamer natuurlijk, maar voor de slaapkamer, woonkamer of bijvoorbeeld de hal, kan marmer behang ideaal zijn. Soms kan je het marmer behang zelfs niet onderscheiden van echt marmer!

marmer behang

marmer behang

marmer behang

Marmeren eettafel

Ben je op zoek naar een chique klassieke en luxe eettafel? Dan is een marmeren eettafel een hele mooie optie. Marmeren eettafels heb je in verschillende formaten, vormen en kleuren. Ronde, vierkant, rechthoekige, ovalen… het kan allemaal. Combineer dat met stijlvolle houten of leren eetkamerstoelen. Prachtig!

Marmeren eettafel

Marmeren eettafel

Marmeren eettafel

Marmeren salontafel

Vind je een marmeren eettafel net iets te groot? Dan kan je ook een marmeren salontafel nemen voor in de woonkamer. Een leuke manier om de zithoek een chique uitstraling te geven. Ronde marmeren salontafels zijn erg populair, maar er zijn ook hele leuke vierkante en rechthoekige marmeren salontafels verkrijgbaar. Stijl het af met mooie bloemen, een leuk plantje en bijpassende onderzetters, en je zithoek is wel helemaal geweldig!

Marmeren salontafel

Marmeren salontafel

Marmeren salontafel

Marmeren dienblad

Marmer kan je ook op een hele subtiele manier in je interieur terug laten komen. Een marmeren dienblad is bijvoorbeeld een hele leuke manier. Een marmeren dienblad kan je op heel veel verschillende manieren gebruiken. In de keuken bijvoorbeeld voor de ingrediënten en kruiden. In de badkamer kan je het voor make-up, sieraden of flesjes gebruiken. En op de salontafel kan je het marmeren dienblad heel leuk gebruiken om het plantje, de onderzetters en de kaarsen bij elkaar te houden. Chic!

Marmeren dienblad

Marmeren dienblad

Marmeren dienblad

Marmeren wandplank

Houten planken zijn erg populair, maar marmeren wandplanken zijn ook heel mooi. Voor aan de keuken achterwand, op het muurtje van de inbouwreservoir in het toilet of gewoon in de woonkamer. Een hele chique podium voor allerlei leuke spullen.

Marmeren wandplank

Marmeren wandplank

Marmeren wandplank

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam