Keuken inspiratie

Stoere roze keuken!


De kleur roze wordt vaak geassocieerd met vrouwelijk. Maar dit idee is eigenlijk heel erg achterhaald. Dat geldt voor roze in kleding, maar dat geldt vooral ook voor roze in interieur & design. Roze kan vrouwelijk zijn, maar is niet per definitie vrouwelijk. Sterker zelfs, roze kan ook juist heel stoer zijn. Dat hebben we bijvoorbeeld laten zien met de badkamer met de roze tegels. En vandaag willen we een hele stoere roze keuken laten zien. We zijn benieuwd wat jullie van deze keuken vinden!

Stoere roze keuken!

Modern appartement

Deze keuken is onderdeel van project van Design studio Artpartner, genaamd French Quarter 4. Het project omvat het interieurontwerp en verbouwing van een modern appartement gelegen in Kiev, de stad waar de interieurontwerpers gevestigd zijn. Het appartement heeft een woonoppervlak van int totaal 85.6 М2 en heeft in totaal drie slaapkamers. De keuken is ingericht in de leefruimte, als open keuken bij de woonkamer. Het is niet een hele grote ruimte, maar vooral dankzij de praktische indeling en de grote raampartijen is het een hele fijne ruimte.

Stoere roze keuken!

Roze interieur

De basis van het interieur is neutraal, bestaande uit een lichte houten vloer, strakke witte muren en hier en daar wat grijstinten. En als accentkleur hebben de ontwerpers gekozen voor de kleur roze. Zo zijn de muren in de kleine hal roze geverfd, de schoenenkast is roze, in de hal vind je een grote roze ingelijste foto, in de slaapkamer zijn roze gordijnen opgehangen, in de badkamer vind je een moderne roze wastafel, noem maar op. En ze hebben dus ook gekozen voor een roze keuken. Niet op een vrouwelijke manier, maar roze is juist op een hele stijlvolle stoere manier gebruikt in dit appartement.

Stoere roze keuken!

Roze en zwart in de keuken

De keuken is ingericht in de grote nis, naast het raam. Ze hebben gekozen voor een praktische hoekopstelling, bestaande uit een gedeelte met lage roze kasten, een hoge kastenwand, waar onder andere het keuken apparatuur in verwerkt is, en hoge mat zwarte wandkasten boven de lage roze kasten. Deze wandkasten zijn voorzien van geblindeerde glazen deurtjes, waardoor het mooie verlichting binnenin de kasten heel mooi zichtbaar zijn.

Stoere roze keuken!

De keuken achterwand is strak gestuukt en mat zwart geschilderd. De keukenkasten zijn strak en greeploos en afgewerkt met een bijpassend strak keuken werkblad. De zwart wandcontactdoos in de keuken achterwand en de zwarte kraan passen er ook heel stoer bij.

In de keuken is ook een eethoek ingericht. Daar vind je een stoere eettafel, bestaande uit een boomstam tafelblad, ondersteund door ijzeren poten. Daaromheen zijn vier stijlvolle eetkamerstoelen geplaatst.

Bron: Artpartner.com.ua

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam