Badkamer inspiratie, Modern interieur

Stoere badkamer en suite door ZOOI Design


Deze mooie badkamer is een ontwerp van ZOOI Design. Het interieur- en ontwerpbureau uit Oekraïne heeft een geweldig leuk, mooi en inspirerend project gerealiseerd in Kiev. Zij hebben twee kleine appartementen samengevoegd tot een groter appartement voor een jong gezin met vier personen. Naast een badkamer voor de twee kinderen, hebben ook de ouders een eigen gekregen. Een badkamer en suite in hun mooie master bedroom. Hieronder kan je het bijzondere resultaat zien.

Stoere badkamer en suite door ZOOI Design

De badkamer ziet er vrij ruim uit, maar dat valt eigenlijk best mee. In totaal heeft het een oppervlakte van ongeveer 3m2. Niet super ruim, maar zéker ook niet super klein. De ontwerpers hebben de badkamer bovendien erg praktisch ingedeeld.

Natuurlijk licht

De badkamer bevindt aan de binnenkant van de slaapkamer, waardoor het eigenlijk geen raam zou hebben. Daar hadden de ontwerpers iets voor bedacht. Ze hebben namelijk een grote glazen wand gecreëerd, die van de vloer tot aan het plafond loopt. Hierdoor kan de badkamer ook profiteren van de natuurlijke lichtinval van de slaapkamer.

Stoere badkamer en suite door ZOOI Design

Ruime inloopdouche met glazen wanden

Bij de glazen wand vind je de inloopdouche. Een ruime inloopdouche, met een verlaagd plafond en een verhoogde vloer. Op die manier hebben de glazen douchewanden dezelfde hoogte als de glazen wand van de slaapkamer. De stalen frames geven de badkamer een stoer industrieel tintje. En het zwart komt ook terug in andere elementen in de badkamer, zoals de grote zwarte vierkante regendouche in het plafond en de handdouche. De glazen deur tussen de twee douchewanden is ook afgewerkt met een mooie zwarte deurgreep.

Stoere badkamer en suite door ZOOI Design

Houten werkblad en koperen waskom en kraan

Er is gekozen voor een lichte basis, met stijlvolle lichte vloertegels en wandtegels. De wastafelmeubel is volledig op maat gemaakt, bestaande uit een super stoer dik werkblad van hout, ondersteund door een zwarte stalen poot aan de onderkant. Bovenop het blad vind je de chique koperen waskom met bijbehorende koperen kraan. Aan de muur is een ronde spiegel gemonteerd, die ook voorzien is van kleine koperen details.

Aan de andere kant van de muur, is de zwarte designradiator opgehangen. En daarnaast vind je het toilet.

Stoere badkamer en suite door ZOOI Design

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam