Woonaccessoires

Rituals geurstokjes top 10


Rituals geurstokjes

De Rituals geurstokjes zijn super populair. Niet alleen in Nederland, de heerlijk ruikende geurstokjes van Rituals wordt over heel de wereld gebruikt. In restaurants en hotels, maar ook bij mensen thuis. Naast dat het een manier is om je huis lekker te laten ruiken, worden de stijlvolle flessen ook als decoratie gebruikt voor het interieur. De geurstokjes van Rituals zijn bovendien overal in huis te gebruiken. Je ziet ze vaak in het toilet en de badkamer, maar je kunt de heerlijk ruikende flesjes ook op een hele leuke manier in de woonkamer, slaapkamer of keuken plaatsen. Rituals is ooit met slechts een aantal geuren begonnen, maar inmiddels is het het aanbod enorm gegroeid. En er komen regelmatig nieuwe collecties uit. Wij hebben Rituals geurstokjes top 10 gemaakt met onze favoriete collecties. Welke geur is jouw favoriet?

1. Hammam

De Hammam geurstokjes zijn één van de populairste geuren van Rituals. Ze waren er al vanaf het begin, en je zou wel kunnen zeggen dat ze tot de klassiekers behoren. Voorheen heette het Hammam Secret, nu is het gewoon Hammam. De aromatische en revitaliserende eigenschappen van de combinatie van Eucalyptus en Rozemarijn zorgen ervoor dat elke ruimte naar een heerlijke Spa ruiken. Je herkent de Hamman geurstokjes aan de mooie transparante blauwe flesjes met de bruine houten dop. Klik hier voor meer informatie.

Rituals geurstokjes Hammam

2. Sakura

De Hammam geurstokjes zijn geïnspireerd door de Japanse Hanami ceremonie, waar de schoonheid van de Sakura bloesem wordt gevierd. Het staat voor het vluchtige leven en de schoonheid, je moet er dus van genieten. Deze geurstokjes zijn op basis van van rijstmelk & Kersenbloesem, en kenmerkt zich met een heerlijke zoete en romige geur. De mooie witte flesjes staan in elk interieur mooi! Klik hier voor meer informatie.

Rituals geurstokjes Sakura

3. Amber

Amber behoort tot één van de Private Collections van Rituals, die staat voor de gefossiliseerde boomhars. Het staat bekend om de kleur en de natuurlijke schoonheid, maar Amber ruikt vooral ook super lekker. De geur kan je omschrijven als zoet, delicaat en sensueel, dankzij de jeneverbes en frisse kardemom. In plaats van de traditionele hoge cilindervormige flesjes, worden de zwarte Amber geurstokjes van Amber in een mooie glazen zwarte flacon geplaatst. Klik hier voor meer informatie.

Rituals geurstokjes Amber

4. Dao

Dao is ook een Rituals klassieker. Voorheen werd het Lotus Secret genoemd, maar nu heet het dus Dao. Je herkent de geurstokjes aan de mooie transparante groene flesjes met de bruine dop. En de liefhebber herkent de zachte geur van Witte Lotus en Yi Yi Ren natuurijk ook meteen. Klik hier voor meer informatie.

Rituals geurstokjes Dao

5. Wild Fig

De zwarte flesjes van de Wild Fig geurstokjes van Rituals zijn bijna niet te onderscheiden van de flesjes van de Amber flesjes. Deze lijn is geïnspireerd op de vijg, die voor vruchtbaarheid en voortplanting staat. Om die heerlijke rijke geur van zomers fruit uit het Verre Oosten te creëren, heeft Rituals de Italiaanse vijg gemengd met de Chinese iris, een fris en kruidig akkoord van klaver en nuances van romige cacao en Indiaas sandelhout. Klik hier voor meer informatie.

Rituals geurstokjes Wild Fig

6. Happy Buddha

De Happy Buddha geurstokjes van Rituals combineert de sprankelende, kruidige friszoete geur van zoete sinaasappel en de prikkelende, houtachtige geur. Wat dat betreft heeft de naam niets met de naam te maken, alhoewel je er wel. heel happy van wordt als je het ruikt. Het is een echte natuurlijke geur. De oranje kleur van het flesje en de cocoon staat natuurlijk voor de kleur van sinaasappels. Klik hier voor meer informatie.

rituals geurstokjes happy buddha

7. Ayurveda

Ayurveda is een traditionele geneeswijze uit India, en de geur van de zijn gebaseerd op de zachte geur van de ingrediënten van Ayurveda, namelijk amandelolie en de Indiase roos. Een combinatie die zorgt voor een evenwicht herstellend effect op lichaam en geest. De cocoon is mooi roze, maar de flesjes van de geurstokjes hebben meer een rode kleurtint. Klik hier voor meer informatie.

Rituals geurstokjes Ayurveda

8. Amsterdam

Amsterdam is een vrij nieuwe collectie van Rituals. De flesjes zijn prachtig, geïnspireerd door een unieke Delfts blauwe vaas uit de 17de eeuw, waarop de Aziatisch invloeden op de Nederlandse leefstijl, de kunst en decoraties tijdens de Gouden Eeuw prachtig zijn weergegeven. Maar ook de frisse geur is heerlijk, die je kunt omschrijven als, gerealiseerd door de mix van de Nederlandse Tulpen en de Japanse Yuzu. Klik hier voor meer informatie.

Rituals geurstokjes Amsterdam

9. Karma

Zorg goed voor jezelf én voor anderen. Dat is waar het om gaat met de Karma collectie van Rituals. De geur van de stokjes is een mengeling van de Heilige Lotus, het symbool van zuiverheid, schoonheid en wijsheid, en de biologische witte thee. Met de Rituals geurstokjes in huis, ruikt je huis heel het jaar door naar de zomer. Ook de witte flesjes met de gouden doppen zijn erg stijlvol voor in huis. Klik hier voor meer informatie.

Rituals geurstokjes Karma

10. Tsuru

De Tsuru geurstokjes zijn geinspireerd door de Japanse legende van de gracieuze kraanvogel. Vind je de Pijnboom heerlijk ruiken? Dan mogen deze geurstokjes niet ontbreken in jouw huis. Naast dat ze heerlijk ruiken, is de geur ook heel ontspannend. Het zijn zwarte stokjes in een mooie rode fles met een stijlvolle gouden dop. Klik hier voor meer informatie.

Rituals geurstokjes Tsuru

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam