Badkamer inspiratie, Modern interieur, Scandinavisch interieur

Minimalistische lichte badkamer van Maja uit Finland


Kennen jullie Maja Wickman uit Finland al? Maja is de eigenaresse van Musta ovi, een persoonlijke blog over interieur en Scandinavisch design. Op haar blog vind je niet alleen heel veel inspiratie op het gebied van interieur en design, ze schrijft ook regelmatig over de ontwikkelingen in haar eigen huis. Een super mooi ingericht huis, met een interieur dat gekenmerkt wordt met een lichte Scandinavische stijl met mooie stoere materialen, meubels en accessoires. Strakke betonlook gietvloer, strakke witte wanden, Scandinavische designmeubels, heel veel natuurlijk licht… Kortom, een huis om jaloers op te worden!

minimalistische-lichte-badkamer-maja-finland

Dezelfde lichtgrijze tegels op de vloer en de wanden

Vandaag laten we jullie een kijkje nemen in de badkamer van Maja. Een kleine compacte, maar hele fijne en stijlvol ingerichte badkamer. Ze heeft het eenvoudig en minimalistische gehouden door te kiezen voor grote rechthoekige lichtgrijze, die zowel de vloer als de muren bekleden. Een goede tip om een kleine badkamer groter te laten lijken.

strakke-witte-badkamermeubel

Praktische indeling

Ze heeft bovendien een eenvoudige praktische indeling gemaakt, waarbij een open inloopdouche gescheiden is van het toilet door middel van een glazen douchewand. En aan de andere kant van de badkamer vind je een op maat gemaakte badkamermeubel die over de gehele breedte loopt van de muur. Een strakke wiite meubel met grote ladekasten. Hierdoor heeft ze ook veel opbergmogelijkheden in de badkamer.

Boven de badkamermeubel heeft Maja een op maat gemaakte spiegel gemonteerd aan de wand. Dit is ook weer een goede tip voor het optisch vergroten van een kleine badkamer.

opbergmandje-inbouwreservoir-badkamer

inbouwkraan

glazenwand-tussen-inloopdouche-toilet

Houten elementen

Met verschillende lichtbruine en houten elementen, is er meer warmte toegevoegd in het badkamer ontwerp. Het blankhouten kistje op de badkamermeubel, het mandje op het muurtje van de inbouwreservoir en de houten ladder, die als handdoekenrek wordt gebruikt is natuurlijk ook een hele mooie toevoeging.

blankhouten-ladder-badkamer

Bron: Mustaovi.blogspot.fi

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam