Uncategorized

Deze drie elementen mogen deze herfst niet ontbreken in huis!


Het is nog volop zomer, maar voor je het weet is het herfst. Warme, lichte en zonnige dagen maken plaats van korte, donkere en regenachtige dagen. In plaats van veel buiten te zijn, besteed je juist heel veel tijd door binnen in huis. Des te belangrijker het is om het binnen aangenaam, knus, sfeervol, gezellig en warm te maken, toch? Vandaag willen we het hebben over drie elementen die deze herfst niet mogen ontbreken in huis!

1. Vloerkleden

Het eerste wat zéker niet mag ontbreken in huis, zijn vloerkleden. Vooral als je een harde vloer hebt, zoals een gietvloer, laminaat of een houten vloer, is het super fijn om vloerkleden in huis te hebben. Dat is niet alleen goed voor de akoestiek in huis, maar het geeft je huis ook enorm veel sfeer en warmte. Een vloerkleed is bovendien altijd fijn voor de koude voetjes. Het liefst zou je dus in elke kamer een groot warm vloerkleed willen hebben!

Vintage vloerkleed in de badkamer!

Vintage vloerkleed in de badkamer!

herfst-interieur-vloerkleden

Beni ouarain doen het altijd goed!

Een sfeervolle woonkamer met een jute vloerkleed!

2. Raamdecoratie

Raamdecoratie mag natuurlijk nooit ontbreken in huis. Zonder raamdecoratie is je huis niet compleet. Maar dat geldt vooral voor de herfst, als je veel binnen bent. En nog meer dan vloerkleden, kan raamdecoratie grote invloed hebben op de sfeer in huis. Voor een sfeervol herfstinterieur, spelen het materiaal en de kleur van de raamdecoratie een belangrijke rol. Je kunt denken aan mooie houten jaloezieën of fijne vouwgordijnen, maar ook stoffen rolgordijnen kunnen heel mooi zijn voor een herfstachtige sfeer.

Vouw gordijnen van Doehetbudget.nl!

3. Kaarsen

Omdat het buiten snel donker wordt in de herfst, staan kaarsen op plek drie in deze lijst. Natuurlijk heb je ook echte verlichting nodig, maar kaarsen hebben altijd iets bijzonders. Ze geven licht, maar vooral ook heel veel sfeer in huis.

herfst interieur kaarsen

Kaarsen in de slaapkamer!

herfst interieur kaarsen

Kaarsen op een super cosy balkon!

herfst interieur kaarsen

En geurkaarsen zijn altijd een goed idee!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam