Badkamer inspiratie, Modern interieur, Slaapkamer inspiratie

Luxe zolderslaapkamer met vrijstaand rond bad


We hadden laatst een woonkamer laten zien van de woonkamer van een stoere loft woning uit Rusland. De woonkamer kenmerkt zich met schuine wanden, die over de gehele breedte van de ruimte lopen. Schuine wanden zijn niet ideaal, maar architectenbureau To Taste Studio heeft een interieurontwerp gemaakt, die de schuine wanden doen vergeten. Ook vandaag willen we een interieur laten zien, die gekenmerkt wordt door schuine wanden. We gaan namelijk een kijkje nemen in de slaapkamer van een modern appartement gelegen in Moskou.

Luxe zolderslaapkamer met vrijstaand rond bad

Het is een hele ruime zolderslaapkamer. Op zolders heb je vaak te maken met schuine wanden, wat dus ook hier terug te zien is. In plaats van de schuine wanden als een nadeel te zien, hebben de interieurontwerpers van BHD-Studio het juist benaderd als iets positiefs. Ze geven de slaapkamer juist heel veel sfeer en karakter.

Luxe zolderslaapkamer met vrijstaand rond bad

Lage kast onder schuine wand

Er zijn twee grote dakramen verwerkt, die de slaapkamer niet alleen heel veel licht geven, maar ook erg ruimtelijk maken. Over de gehele breedte van de slaapkamer, onder de schuine wand, is een prachtige op maat gemaakte eiken houten kast gebouwd. Helemaal aan de rechterkant wordt de kast gebruikt als hoofdbord voor het bed, terwijl de linkerkant van de kast gebruikt wordt als badkamermeubel. Daar is namelijk een open gedeelte van de badkamer ingericht. Daar vind je een luxe vrijstaand rond bad én een bad, die in de houten vloer is verwerkt. Daarnaast is er ook een gesloten gedeelte gecreëerd met de wastafel, toilet en een luxe inloopdouche.

De muren van zowel de slaapkamer als de badkamer zijn bewerkt met stoere betonstuc. Dit hebben ze gecombineerd met een warme houten vloer.

Luxe zolderslaapkamer met vrijstaand rond bad

Slaapkamer styling

Door de gehele slaapkamer tref je prachtige meubels en accessoires aan. Het bed is bijvoorbeeld mooi opgemaakt met luxe bedlinnen. Op de kast zijn verschillende decoratie items geplaatst, zoals beeldjes en boeken. De vloerlamp naast het bed is een echt designstuk. En het vloerkleed vóór het bed geeft de slaapkamer heel veel kleur. Helemaal rechts is zelfs een grote plantenwand gecreëerd!

Luxe zolderslaapkamer met vrijstaand rond bad

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam