Meubels

5x Grijze designbanken


Banken zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren. Er zijn een aantal kleuren die erg populair zijn, zoals bruin en zwart, maar er is één kleur die met kop en schouders boven alle andere kleuren uitsteken. We hebben over de grijze bank. Daarom willen we jullie vandaag inspireren met vijf mooie grijze designbanken. We zijn benieuwd welke jullie het mooist vinden!

Grijze designbank

1. HAY Mags Soft Sofa Bank

Op dit moment is de HAY Mags Soft Sofa Bank één van de populairste grijze designbanken die er bestaat. De modulaire loungebank ziet er niet alleen super mooi uit, door de ronde randen en de zachte kussens het de HAY Mags Soft Sofa Bank vooral ook heel erg comfortabel. Dit hebben ze gecombineerd met een veersysteem en polyurethaanschuim met een laag dons, waardoor het een echte plofbank is. Door het gebruik van verschillende componenten kan je jouw ideale bank samenstellen. De grijze variant is veruit het populairst, maar er zijn uiteraard meerdere stoffen en kleuren verkrijgbaar. Klik hier!

HAY Mags Soft Sofa Bank

2. 6905 Bank Gelderland Meubelen

Deze grijze bank is de 6905 Bank, die door Scholten & Baijings is ontworpen en geproduceerd is door Gelderland Meubelen. Een echte comfortabele designbank van Nederlandse bodem. Ook dit is een modulaire bank met zitelementen die eenvoudig met elkaar gecombineerd kunnen worden. De meest uitgebreide variant bestaat uit maar liefst twaalf onderdelen. Van drie-zitsbank tot grote hoekbank, het kan allemaal met de 6905 Bank. De bank is hier verkrijgbaar.

6905 Bank Gelderland Meubelen

3. Hay Born Sofa bank

De Mags Soft Sofa Bank is niet de enige bank van HAY. Zij hebben ook veel meer mooie banken in hun collectie. De Bjorn Sofa is daar een mooi voorbeeld van. Het is een hele andere bank, maar het straalt ook één en al design uit. De stevige zitting met de mooie afgeronde vormen wordt ondersteund door een aluminium frame. De Bjorn Sofa is hier verkrijgbaar in een 2 en 3-zitsbank met verschillende componenten in heel veel verschillende uitvoeringen.

Grijze Bjorn Sofa bank HAY

4. De Muuto Compose Bank

De Muuto Compose bank is ontworpen door Anderssen & Voll. Het Scandinavische ontwerp kenmerkt zich met een comfortabele diepe zitting, waar je heerlijk op kunt zitten of liggen. Daarnaast ziet het er ook gewoon super mooi uit. Niet voor niets kom je de grijze Muuto Compose Bank op alle populaire blogs, Pinterest en interieurbladen tegen. Naast verschillende stoffen en kleuren, kan je ook kiezen uit eiken houten of zwarte stalen poten. De bank is bovendien hier verkrijgbaar in een 2-zit of een 3-zit.

Grijze Muuto Compose bank

5. Menu Design Eave Modular Bank
Het Deense architectenbureau Norm Architects staat bekend om hun prachtige architectuur en interieur projecten, maar wisten jullie dat ze ook hele mooie designmeubelen en accessoires maken? De Menu Design Eave Modular Bank is daar het perfecte voorbeeld van. Het bijzondere van deze grijze bank is dat architectuur als vertrekpunt is genomen. Daarom heeft de vorm van de bank deels geïnspireerd op de rand van een dak, terugkomend in de geboven rugleuning. De bank is een modulaire bank en kan samengesteld worden met verschillende onderdelen. De grijze variant is erg populair, maar er zijn nog meer stoffen en kleuren verkrijgbaar. De Menu Design Eave Modular Bank is hier verkrijgbaar.

grijze designbank menu design eave modular bank

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam