Tuininspiratie

Luxe villatuin met zwembad


Last Updated on september 24, 2018 by

Je hebt luxe tuinen, en je hebt super luxe tuinen. Deze tuin behoort zéker tot de laatstgenoemde categegorie. Deze luxe tuin is onderdeel van een enorme villa gelegen in Uccle in België. In totaal heeft de villa een oppervlak van maar liefst 1000m2! Naast een grote leefruimte met een ruime woonkamer en luxe open keuken, twee moderne badkamer en vijf grote slaapkamers! Maar een luxe vrijstaande villa is natuurlijk niet compleet zonder grote luxe tuin. Die hebben ze uiteraard ook!

Luxe villatuin met zwembad

Integratie tuin en woning

De tuin is ingericht als een verlengde van de woning. Niet dat de bewoners nóg meer woonoppervlakte nodig hebben, die hebben ze immers al genoeg, maar het is tóch wel een heel fijn idee, dat je de tuin meer bij de woning kunt betrekken. Ze hebben daarom gekozen voor grote moderne glazen schuifpuien, die over de gehele breedte van de woonkamer loopt. Als deze volledig openstaan, creëer je een heerlijk buitengevoel binnen in huis. Heerlijk!

Houten vlonder terras

De tuin is mega groot, maar ze hebben een functioneel gedeelte gekaderd, door middel van het aanleggen van een terras. Een ruim terras, die volledig bekleed is met mooie luxe houten vlonders. Op het terras zijn verschillende luxe ligbedden geplaatst, waar je lekker kunt zonnen. Daarnaast vind je ook een groot ovalen tuintafel met bijbehorende stoelen. Dankzij de grote witte parasol heb je daar geen last van de zon.

Luxe villatuin met zwembad

Groot zwembad

De grote blikvanger wordt gevormd door het zwembad. Een groot zwembad bij het terras waar je uitgebreid baantjes kunt trekken. Met zo’n zwembad in zo’n tuin, ervaar je het ultieme vakantiegevoel in je eigen huis. Je hoeft niet meer op vakantie!

Luxe villatuin met zwembad

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam