Keuken inspiratie, Landelijk interieur, Scandinavisch interieur

Leuke wit-groene woonkeuken!


Het is altijd fijn om een ruime woonkeuken te hebben, waar je heel veel ruimte hebt. Ruimte om op een praktische manier te kunnen koken, maar ook ruimte om er bijvoorbeeld een eethoek in te richten. Zulke woonkeukens zijn vaak ook een sociale verzamelplek, waar het gezin bij elkaar komt. Niet alleen om te ontbijten, lunchen of te dineren, maar ook vooral om gezellig bij elkaar te zitten en te kletsen.

Leuke wit-groene woonkeuken!

Zo’n keuken was ook de wens van één van de klanten van interieur- en ontwerpbureau Cartelle Design. De ontwerpers uit Sint-Petersburg hebben het Prime Life project gerealiseerd, het ontwerp en inrichting van een super mooi modern appartement voor een jonge vrouw en haar zoon. En één van de woonwensen was een grote woonkeuken met een moderne mooie keuken én een eethoek. Het resultaat is super mooi!

Het is een modern appartement met een totale woonoppervlak van 81m2. Cartelle Design heeft een stijlvol interieurontwerp gemaakt, gekenmerkt door een hele mooie Scandinavische stijl. Dat zie je ook mooi terugkomen in het ontwerp van de keuken.

Leuke wit-groene woonkeuken!

Leuke wit-groene woonkeuken!

Houten vloer en patroontegels combineren

Op de vloer vind je een hele leuke combinatie van een lichte houten vloer in het eethoek gedeelte, die mooi overloopt op de wit-grijze patroontegels in het keukengedeelte. Door de sierlijsten aan de wanden en het plafond, heeft de keuken ook een karakteristiek landelijk tintje gekregen. De muren in de eethoek zijn mintgroen geverfd, terwijl de keuken achterwand strak wit is geworden.

Witte en groene keukenkasten

De combinatie van wit en groen vind je ook terug in de keukenkasten. De lage keukenkasten zijn groen en de hoge kasten zijn wit geworden. De inbouw combi-magnetron heeft een stoere matzwarte afwerking, terwijl de ombouw van de afzuigkap super strak en wit is.

Gezellige eethoek

De eethoek is erg gezellig geworden, precies zoals de klant het wilde. Er is gekozen voor een ovalen houten eettafel, waar twee Scandinavische eetkamerstoelen gecombineerd zijn met een comfortabele groene bank aan de muur kant. Super leuk dat ze gekozen hebben voor een ‘normale’ bank, die je ook in de woonkamer kunt gebruiken. De twee witte hanglampen, die laag boven de eettafel hangen, passen ook mooi bij het geheel.

Leuke wit-groene woonkeuken!

Leuke wit-groene woonkeuken!

Leuke wit-groene woonkeuken!

Leuke wit-groene woonkeuken!

Bron: Cartelledesign.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam