Modern interieur, Slaapkamer inspiratie, Vintage interieur

Mooie blauw roze slaapkamer


Sommige kleurencombinaties werken heel goed. De combinatie blauw en roze is een heel mooi voorbeeld. Blauw kan erg mooi zijn in een interieur, dat geldt ook voor roze, maar het wordt nog bijzonderder als deze twee kleuren met elkaar worden gecombineerd. Dat kan je heel goed zien in het ontwerp van deze mooie slaapkamer, ontworpen door interieur- en ontwerpbureau Muza Creative.

Mooie blauw roze slaapkamer

Eigentijds appartement van 174m2

Het project is gerealiseerd in 2018, toen het ontwerpbureau de opdracht kreeg om een appartement in te richten gelegen in Suharekëin Kosovo. Het appartement is 174m2, wat natuurlijk vrij ruim is. Het doel was om een zeer uniek ontwerp te creëren, om een originele sfeer te hebben. De ontwerpers hebben ook heel zorgvuldig gewerkt aan details en finesse om een eigentijdse uitstraling te creëren, vol stijl en comfort.

Mooie blauw roze slaapkamer

Kleurencombinatie blauw en roze

Door het hele appartement zijn prachtige kleuren gebruik, waarvan de kleurencombinatie blauw en roze heel mooi naar voren komt. In de woonkamer hebben ze bijvoorbeeld roze muren en roze gordijnen gecombineerd met een mooie moderne blauwe bank. In de badkamer zijn de muren blauw geschilderd, terwijl er gekozen is voor een moderne roze badkamermeubel. En ook in de slaapkamer spelen blauw en roze de hoofdrol.

Mooie blauw roze slaapkamer

Roze geschilderde lambrisering

Er is een hoge lambrisering geschilderd in een mooie zachtroze kleurtint, tot ongeveer driekwart hoog. Het bovenste gedeelte is wit geworden. Aan de grote roze muur is het bed geplaatst. Een heel mooi bed met een houten bedframe, gecombineerd met een chique hoge hoofdbord. Passend bij het houten bedframe, zijn ook twee houten wandnachtkastjes gemonteerd aan beide kanten van het bed. En boven die nachtkastjes hangen hele chique hanglampen. Daarnaast is er ook gekozen voor een heel mooi groot roze vloerkleed onder het bed en verduisterende roze gordijnen.

Mooie blauw roze slaapkamer

Inbouwkast

Aan de andere grote muur is een grote op maat gemaakte inbouwkast gerealiseerd. De kast bestaat uit voornamelijke grote blauwe moderne kasten. Deze blauwe kasten zijn even hoog als het roze gedeelte van de muren. En net als de bovenste witte gedeeltes aan de muren, zijn de bovenste kastjes ook wit geworden. Zelfs de zwarte rand van de muren loopt hier door op de kast.

Werkplek in de nis

In het middelste gedeelte van de muur is een grote nis open gelaten. Daar is een werkplek gecreëerd met een mooi houten wandbureau, een bijpassende stoel en een grote ronde spiegel aan de roze muur. Aan de muur naast het bed vind je een grotere spiegel. Een hele chique ovalen spiegel met een gouden rand.

Bekijk ook onze 38 slaapkamer ideeën voor nóg meer mooie inspiratie foto’s en handige tips!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam