Keuken inspiratie, Meubels

Leuke barkrukken!


Op zoek naar een leuke barkruk? Wij hebben tien leuke barkrukken voor je op een rijtje gezet!
 leuke barkrukken

Een bartafel kan super leuk zijn in huis. Als vervanging van de eettafel in een klein appartement of als extra plekje in de keuken waar je aan kunt eten en de kok gezelschap kunt houden. Het kan ook een groot keukeneiland zijn, waar je gezellig aan kunt ontbijten met een kopje koffie en een krantje. Een bartafel is dus niet alleen een eenvoudige bartafel, het heeft dus ook een sociaal karakter. En als je een bartafel hebt, dan heb je natuurlijk ook leuke barkrukken nodig. Daarom hebben we de mooiste en de leukste barkrukken voor je op een rijtje gezet. We zijn benieuwd welke jij het leukst vindt!

1. Zuiver barstoel Albert Kuip

Kuipstoelen zijn erg populair, maar wist je dat er ook kuip-barkrukken verkrijgbaar zijn? Dit is de Albert Kuip barstoel van het merk Zuiver. Het ontwerp hebben ze gerealiseerd in samenwerking met het Amsterdamse ontwerpbureau APE. Het kenmerkt zich met een fijne kunststof kuip-zitting, ondersteund door stijlvolle ronde houten poten. Omdat het ontwerp zo populair is, heeft Zuiver drie formaten uitgebracht, namelijk een eetkamerstoel, kookeiland en een bartafel formaat. De Zuiver barstoel Albert Kuip is bovendien verkrijgbaar in zes mooie kleuren.

zuiver albert kuip barkruk

2. Zuiver barstoel Feston

Op zoek naar een bruine leren barkruk? Zuiver heeft ook barstoel Feston, verkrijgbaar in drie varianten. Naast een zwarte leren en een bruine leren variant, is deze barkruk ook verkrijgbaar in een grijze stoffen variant. In alle drie de varianten zijn de grove stiksels in de zitting erg prominent, wat geïnspireerd is door de sport honkbal. De Feston barkruk heeft een stoere en tegelijkertijd chique uitstraling, dankzij het slanke zwarte stalen onderstel.

zuiver barstoel feston

3. Zuiver barkruk Benson

Dit is de Benson barkruk van Zuiver. Deze barkruk ziet er niet alleen erg mooi en vrolijk uit, het zit ook nog eens erg comfortabel. Dit zitting van polyester is namelijk gevuld met een voering van foam. Daarnaast heeft het ook een fijne voetensteun, waar je jouw voeten op kunt laten rusten. De Benson barkruk is verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren en twee hoogte formaten.

zuiver barkruk benson

4. Barstoel Manta

Dit is Manta, een super leuke barkruk van Goossens Wonen & Slapen. Het heeft een gepoedercoat stalen onderstel met puntige poten, die de stoel een retro tintje geven. Ook de zitting past helemaal bij het retro plaatje. Niet is het alleen bekleed met een mooie velvet stoffering, maar er zijn ook fijne lijnen in de zitting verwerkt. En dankzij de hoogwaardige schuimvulling, zit je ook nog eens erg comfortabel. De Manta barstoel is verkrijgbaar in drie mooie kleuren.

barkruk manta goossens

5. Barstoel Trevi

Trevi is ook een barstoel van Goossens Wonen & Slapen. Het ontwerp van de barkruk doet een beetje denken aan de vintage stoelen in klaslokalen. Natuurlijk zit Trevi een stuk comfortabeler, dankzij de de gevoerde zitting en rugleuning. Het zwarte onderstel heeft een ronde voet en is bovendien in hoogte verstelbaar.

barkruk trevi goossens

6. Eleonora barkruk Ruby

Deze barkruk heeft een hoog designgehalte – de Ruby barkruk van Eleonora. Het is een moderne barkruk, bestaande uit een slanke metalen frame en een polyester zitting. Hierdoor staat het niet alleen mooi in een modern interieur, maar ook perfect in een stoer industrieel interieur. Barkruk Ruby is verkrijgbaar in twee stoffen varianten en twee leren varianten.

barkruk eleonore ruby

7. Eleonora barkruk Mees

Dit is barkruk Mees van Eleonora. Het is een hele stoere barkruk met een industrieel tintje, wat vooral te danken is aan het echte ijzeren buizenframe. Zowel de zitting als de rugleuning is bovendien bekleed met echt leer, waardoor het ook een hele chique uitstraling heeft. Ook Mees is verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren.

eleonore barkruk mees

8. By-boo barkruk Seattle

Een echte barkruk, zoals je die in een echte bar tegenkomt, heeft vaak geen leuning. Dat geldt ook voor de Seattle barkruk van het merk By-boo. Dat de barkruk geen rugleuning heeft, betekent niet dat het niet comfortabel zit. De Seattle barkruk heeft een gevoerde ronde zitting, heeft een voetensteun en is zelfs in hoogte verstel baar. En als je ziet in welke mooie kleuren het verkrijgbaar is, dan ben je helemaal verkocht!

by-boo seattle barkruk

9. Kave Home Malira barkruk

Ben je op zoek naar een echte stoere industriële barkruk? Dan is de Malira barkruk van Kave Home perfect. In tegenstelling tot veel bovenstaande barstoelen, is dit een echte barkruk, met een kleine ronde zitting en een stoere stalen onderstel. De dikke schroef waarmee je de barkruk in hoogte kan verstellen zorgt ervoor dat het nog stoerder is. Verkrijgbaar in kleuren wit en zwart.

kave home malira barkruk

10. Kave Home Tiva barstoel

Deze barkruk van Kave Home, de Tiva barstoel, doet heel erg denken aan de iconische Tolix van Xavier Pauchard. Ondanks het eenvoudige ontwerp, oogt deze barkruk toch ook erg stoer en vooral super robuust. Het heeft geen rugleuning of armleuning, maar aan het stalen onderstel zit wel een stang waar je jouw voeten op kunt laten rusten. De zitting is stijlvol afgewerkt met een houten plaat, die de industriële barkruk meer warmte geeft. Love it!

kave home tiva barstoel

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam