Keuken inspiratie, Meubels

Leuke barkrukken!


Een bartafel kan super leuk zijn in huis. Als vervanging van de eettafel in een klein appartement of als extra plekje in de keuken waar je aan kunt eten en de kok gezelschap kunt houden. Het kan ook een groot keukeneiland zijn, waar je gezellig aan kunt ontbijten met een kopje koffie en een krantje. Een bartafel is dus niet alleen een eenvoudige bartafel, het heeft dus ook een sociaal karakter. En als je een bartafel hebt, dan heb je natuurlijk ook leuke barkrukken nodig. Daarom hebben we de mooiste en de leukste barkrukken voor je op een rijtje gezet. We zijn benieuwd welke jij het leukst vindt!

Leuke barkrukken

Soorten barkrukken

Barkrukken zou je met eetkamerstoelen kunnen vergelijken. Het enige verschil is dat barkrukken hoger zijn dan eetkamerstoelen. Er zijn heel veel soorten barkrukken in verschillende maten, kleuren, materialen en prijzen. Je hebt Scandinavische barkrukken van kunststof, vintage barkrukken van leer, industriële barkrukken staal, moderne barkrukken van hout, landelijke barkrukken. Noem maar op, de keuze is reuze. Het belangrijkste is natuurlijk, net als bij eetkamerstoelen, dat de barkrukken bij de bartafel passen.

Leuke barkrukken

Leuke barkrukken

Leuke barkrukken

Leuke barkrukken

Leuke barkrukken

Leuke barkrukken

Leuke barkrukken

Hieronder hebben we een aantal mooie barkrukken uitgelicht. Voor nog meer mooie barkrukken, klik hier!

Zuiver Albert barkruk

De Zuiver albert barkruk heeft een mooi Scandinavisch ontwerp. Het bestaat uit een comfortabele kuip stoel countervan kunststof, die gecombineerd is met mooie houten poten. Deze barkruk is hier verkrijgbaar in verschillende mooie eigentijdse kleuren.

Zuiver Albert barkruk

Zuiver Feston barkruk

Dit is de Zuiver Feston barkruk. Met een gevoerde grijze zitting en een zwarte stalen onderstel, is dit model iets stoerder dan de Albert barkruk van Zuiver. De Zuiver Feston barkruk is hier verkrijgbaar. De Feston barkruk is ook verkrijgbaar in zwart leer en bruin leer.

Zuiver Feston barkruk

Serax barkruk

Ook deze barkruk is super stoer, de Serax barkruk met een ronde houten zitting en zwarte stalen poten. De Serax barkruk met zwart onderstel hier verkrijgbaar. Hij is ook hier verkrijgbaar met een wit onderstel.

Serax barkruk

Serax barkruk

Woood inca barkruk

Dit is de super stoere Wood Inca barkruk. Een stoere barkruk, die in elke interieurstijl past. Of je nou een landelijk interieur, een vintage of industrieel interieur, of een modern strak interieur hebt. De Woood inca barkruk is hier verkrijgbaar!

Woood inca barkruk

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam