Modern interieur, Scandinavisch interieur, Slaapkamer inspiratie

Knusse slaapkamer met denim drift blauwe muur


Denim Drift is door verfspecialist Flexa uitgekozen tot kleur van het jaar 2017. Een prachtige grijs blauwe kleur die heel mooi gecombineerd kan worden met verschillende materialen en kleuren. Je kunt denim blauw bovendien op heel veel verschillende manieren terug laten komen in een interieur. Vandaag laten we zien hoe mooi dat is toegepast in onderstaande knusse slaapkamer.

knusse-slaapkamer-met-denim-drift-blauwe-muur

Blauwe muur achter het bed

In deze knusse slaapkamer hebben ze de meeste muren strak gestuukt en wit geschilderd. Er is gekozen om één muur in een aparte kleur te schilderen, namelijk denim drift blauw. Deze blauw staat niet alleen mooi bij de witte muren, het vormt ook een perfecte combinatie met de donkere bruine houten vloer.

slaapkamer-knus-inrichten

Blauwe accessoires

Je kunt hier ook zien dat denim drift blauw ook erg mooi bij andere blauwtinten past. Op de vloer ligt bijvoorbeeld een grote vloerkleed met een driehoeken patroon in verschillende tinten. En ook de kussens op het bed hebben een blauwe hoeslaken gekregen.

Witte houten hoofdsteun

Naast alle mooie blauwe accessoires vind je nog meer leuke ideeën in deze slaapkamer. Ze hebben bijvoorbeeld een super stoere hoofdsteun gemaakt van wit geschilderde houten planken. Daar kunnen kleine spulletjes op geplaatst worden zoals kleine vaasje, en ook zijn er klemlampen aan vastgeklemd.

witte-houten-hoofdsteun-bed

Aan de blauwe muur zijn ook mooie grote zwart wit foto’s opgehangen, die de muur helemaal compleet maken!

Vensterplank zitplek

Het plekje bij het raam is ook super leuk geworden. Ze hebben op de vensterbank eens soort zitplekje gecreëerd met een donkere schapenvacht en een kussen, waar je lekker een boekje kunt lezen.

vensterbank-zitplek-decoratie

Wil je meer leuke ideeën opdoen voor de inrichting van je slaapkamer? Klik hier!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam