Huis inrichting, Modern interieur

Moderne witte woning met indrukwekkende boekenkasten


Dat een woning een witte vloer en witte muren heeft, betekent niet dat het kleurloos en saai is. Dat bewijst Franse interieurontwerpter en architect Andrea Mosca. Hij heeft in Parijs het ‘Bookshelf House’ ontworpen. Door de gehele woning kom je strakke witte muren tegen, gecombineerd met een witte vloer. Maar saai en kleurloos is het zéker niet!

moderne-witte-woning-indrukwekkende-boekenkasten

Lichte ruimtelijke woning

Het is een super fijne lichte en ruimtelijke woning, die voorzien is van een ruime woonkeuken, stijlvolle slaapkamers en kinderkamers, en een geweldige patio tuin. Maar de architect heeft ook hele bijzondere elementen gecreëerd in het interieur. Elementen die dit interieur bijzonder en uniek maken. Het heet niet voor niets het ‘Bookshelf House’.

spotjes-moderne-keuken

ruimtelijk-licht-interieur

moderne-keuken

dakraam-woonkamer

cilinder-afzuigkap-wit

Bookshelf-House-05-1150x766

Boekenkasten

Op de begane grond, waar de woonkamer, eetkamer en open keuken zijn ingericht, vind je meerdere grote indrukwekkende boekenkasten. Open boekenkasten, bestaande uit meerdere open vakken vol kleurrijke boeken. Tussen de woonkamer en de eetkamer functioneert een van de open boekenkasten ook als scheidingswand. Maar de echte eyecatcher wordt gevormd door de boekenkast onder de trap. Het is een super fraaie combinatie geworden van een trapkast en een boekenkast, die aan de bovenkant de vorm heeft van de trap.

boekenkast-scheidingswand

maatwerk-boekenkast-10

De trap zelf is super strak en wit. maar de grote boekencollectie in de trapkast maakt de trap super kleurrijk en vrolijk.

trapkast-boekenkast-woonkamer

Kleurrijke kinderkamers

Hetzelfde contrast tussen strak wit en kleur vind je ook terug in de kinderkamers. Daar zijn ook alle muren en vloeren wit, maar is er kleur toegevoegd door middel van op maat gemaakte kleurrijke kledingkasten. De jongenskamer heeft een blauwe kast gekregen, terwijl er in de meisjeskamer een roze kast is gebouwd.

roze-kast-kinderkamer

blauwe-kast-kinderkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam