Interieur ideeën

Het mooie interieur van wijnbar Orvay in Barcelona


We vinden het super inspirerend om in mooie horecagelegenheden te kijken. We hebben hier al heel veel mooie hotels en restaurants laten zien, die stuk voor stuk erg stijlvol zijn ingericht. Plekken waar je zéker ook enorm veel interieur ideeën op kunt doen voor thuis. Vandaag nemen we jullie mee naar Barcelona, waar we een kijkje gaan nemen in Orvay, een super mooie wijnbar!

Het mooie interieur van wijnbar Orvay in Barcelona

Karakteristiek pand

Wijnbar Orvay is gelegen in de wijk El Born – een deel van Barcelona dat bekend staat om zijn eclectische selectie van eet- en drinkgelegenheden. Het is gevestigd dichtbij de 14e-eeuwse kerk Santa Maria del Mar en is toegankelijk via een arcade uit het middeleeuwse tijdperk. Het valse plafond in de ingang van de bar – met casual hoge toonbanken en zwarte barkrukken van het Deense merk Menu – is omvergeworpen om historische stenen muren te onthullen. Deze zijn achtergelaten met de bedoeling om de bezoekers te herinneren aan de vruchtbare aarde van wijnhuizen.

Het mooie interieur van wijnbar Orvay in Barcelona

Het mooie interieur van wijnbar Orvay in Barcelona

Kleuren geïnspireerd door wijnproductie

Orvay biedt bezoekers de mogelijkheid om een ​​uitgebreide variëteit aan wijnen te proeven, die bovendien ook als uitgangspunt dienden het interieurontwerp die gemaakt is door Isern Serra en Sylvain Carlet. Zo hebben de Spaanse ontwerpers een kleurenschema samengesteld, geïnspireerd op elementen van de wijnproductie en plukte contrasterende tinten in de verschillende zones van de wijnbar.

Het mooie interieur van wijnbar Orvay in Barcelona

Het mooie interieur van wijnbar Orvay in Barcelona

Diepgroen

In de meer formele eetzaal zijn de oppervlakken diepgroen geschilderd, die onder andere terugkomen in de muren, het plafond met de industriële leidingen en buizen, en een prachtige visgraat houten vloer. Het mooie diepgroen verwijzen naar het groene terrein van de wijngaarden. In deze ruimte vind je een super mooie lange eikhouten tafel met zwarte barkrukken, en een aantal marmeren eettafels met zwarte onderstellen, waar hoge spijlenstoelen gecombineerd zijn met de vaste bank tegen de muur.

Daarnaast is er ook een aparte eetkamer gecreëerd voor grote groepen. Hier zijn de muren geverfd in een prachtige roze tint naar de kleur van rode of witte druiven verwijzen.

Bron: Salva Lopez

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam