Huis inrichting

Een mini appartement in Madrid


Een klein appartement kan leiden tot enorm veel ideeën en dat is precies wat MYCC Architect heeft gedaan met de kleine smalle appartement in Madrid. Het huis is verdeeld in een magische mix van kleine en compacte niveaus waardoor het appartement is voorzien van alle gemakken!

Een mini appartement in Madrid

Van keuken naar woonkamer

Vanaf de ingang stap je zo in de keuken. Deze is voorzien van een kookplaat, afzuigkap en genoeg plek voor opslagruimte. De deurtjes zijn greeploos en loopt geruisloos door naar de woonkamer die vier treden lager ligt dan de keuken. Er staat hier enkel alleen een chaise en je kunt er aan alle kanten de andere ruimtes betreden.

Een mini appartement in Madrid

Woonkamer als centrale ruimte

Met de ladder kom je boven op kantoor waar een lichte werkplaats is gemaakt. Een paar treden links van de woonkamer betreed je de slaapkamer. Deze wordt door de verdieping daarboven donker gehouden waardoor je geen extra gordijnen nodig voor hebt.
Rechts van de woonkamer kom je met een trapje bij de badkamer. Je zou denken dat je in een super klein appartement geen bad tegenkwam? Dit is niet meer dan waar. De frisse badkamer heeft zelfs een grote bad waar je heerlijk kunt ontspannen!

Een mini appartement in Madrid

Een mini appartement in Madrid

Een mini appartement in Madrid

Hoe kan dit allemaal in zo’n kleine ruimte hé? Ik sta er ook versteld van!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam