Badkamer inspiratie, Landelijk interieur

Witte badkamer


Een witte badkamer is veruit de meest populaire kleur voor een badkamer. Eigenlijk nog meer dan bijvoorbeeld een witte woonkamer, slaapkamer of keuken. De badkamer is namelijk een ontspanningsruimte waar hygiëne en ontspanning erg belangrijk is. En deze juist deze kenmerken komen heel goed naar boven in een witte badkamer. Vandaag wil ik jullie inspireren met een aantal leuke witte badkamer ideeën. Enjoy!

Witte badkamer

Witte badkamers voorbeelden

De basis van een witte badkamer wordt meestal gelegd door de witte tegels. Mooie witte vloer- en wandtegels. Je hebt ze in zowel kleine als grote formaten en het mooie is, is dat je de de witte tegels kunt afwisselen met andere kleuren. Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor blauwe vloertegels in de badkamer, gecombineerd met witte wandtegels.

Bij een witte badkamer horen natuurlijk wit sanitair. Maar dat is niet zo gek, want sanitair is meestal wit. Mooie witte waskommen of een vrijstaand bad. Super nice!

Met een witte badkamermeubel maak je de witte badkamer helemaal af. Een moderne strakke zwevende of witte sierlijke landelijke badkamermeubel. Afhankelijk van de stijl badkamer natuurlijk. Sommigen zijn compact en klein, maar er zijn ook hele grote witte badkamermeubels die voorzien zijn van veel opbergruimte.

Hieronder een aantal mooie witte badkamers voorbeelden.

Kleine witte badkamer

Minimalistisch witte badkamer

Moderne witte badkamer

Strakke witte badkamer

Witte badkamer met donkere vloer

Witte badkamermeubel

Witte badkamers voorbeelden

Witte badkamer vloer

Grote witte badkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam