Interieur ideeën

Wooninspiratie van mooie hotels


Naast leuke binnenkijkers in leuke appartementen en huizen, kan je ook heel veel wooninspiratie opdoen in mooie hotels. Sterker nog, juist in de interieurs en inrichtingen van hotels kom je soms hele leuke originele ideeën tegen, die je ook heel goed thuis kunt toepassen. Het interieur is immers dé belangrijkste reden, waarom het zo bijzonder is om in een mooi hotel te verblijven. De mooie lobby, de gangen, de restaurants, en vooral ook in de kamers en badkamers natuurlijk. Vandaag willen we jou daarom inspireren met geweldige inspiratie voorbeelden van de mooiste hotels van over heel de wereld. In al deze hotels zijn vind je super leuke ideeën, die ook dé woontrends zijn volgens Karwei en andere grote namen en trendwatchers. Wat is jouw favorieten hotel? Laat het ons weten!

San Giorgio hotel in Mikonos

San Giorgio hotel in Mikonos

Mooie steden, mooie hotels

Mooie hotels vind je overal in de wereld. Maar er zijn wel enkele steden die bekend staan om hun prachtige designhotels. Kleine boetiekhotelletjes met minder dan tien kamers, tot grote luxe hotelketens met meer dan vijftig kamers. Parijs is een mooi bijvoorbeeld, waar je ontzettend veel mooie hotels hebt, maar ook steden als New york, Barcelona en ons eigen Amsterdam vind je hele leuke design- en boetiekhotels.

Het Casa Cook hotel in Rhodes

Het mooie interieurontwerp en styling van het Casa Cook hotel in Rhodes is verzorgd door Michael Schickinger and Annabell Kutucu.

Le C.O.Q Hotel in Paris

Het Le C.O.Q Hotel is één van de leukste hotels van Parijs. Door het gehele hotel vind je toffe woontrends, zoals de urban jungle thema in deze serre lounge!

Hotel Pananche in Parijs

Ook dit is een super mooi hotel uit Parijs – Hotel Pananche. Visgraat vloer, marmeren tafels, fluwelen banken…

W hotel in Amsterdam

Lloyd hotel in Amsterdam

Dit is één van de mooie kamers van het Lloyd hotel in Amsterdam, die onder andere is ingericht met een schommel en een vrijstaand bad!

Mother Goose hotel in Utrecht

Wooninspiratie opdoen in Utrecht? Boek een overnachting in het super leuke Mother Goose hotel!

The Boro hotel in New York

La Suite Sans Cravate in Brussel

Dit is de prachtige kamer van La Suite, de Bed & Breakfast, die gerund wordt door Henk en Véronique. In deze kamer hebben ze een mooie op maat gemaakte glazen wand en bijbehorende deur geplaatst tussen de slaapkamer en de badkamer. Nice!

Pod Camps Bay hotel in Kaapstad

Pod Camps Bay hotel in Kaapstad

SP34 hotel in Kopenhagen

SP34 hotel in Kopenhagen

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam