Industrieel interieur, Interieur ideeën

Schuifdeuren


De meest voorkomende deur die wordt toegepast in huizen is de draaideur. Maar wat op dit moment helemaal hot is, is een schuifdeur in huis! Er zijn tal van variaties en mogelijkheden, en bovenal; het is ruimtebesparend én kan tegelijkertijd een échte eyecatcher worden in huis. Vandaag willen we een aantal hele mooie inspiratie voorbeelden van schuifdeuren aan jullie laten zien.

Schuifdeur

Ruimtebesparend

Een schuifdeur biedt een aantal belangrijke voordelen ten op zichte van een ‘normale’ deur. Één van die voordelen is dat het ruimtebesparend is. Met een schuifdeur heb je namelijk geen ruimte nodig om de deur te openen. Ideaal dus voor kleine of smalle ruimtes. Je kunt het in principe overal in huis ophangen. Een schuifdeur is vooral erg populair als badkamerdeur, of als vervanging van de deur tussen de hal en de woonkamer of keuken.

Schuifdeur

Schuifdeur

Soorten schuifdeuren

Wat betreft het materiaal voor de schuifdeur zijn er tal van variaties. Denk aan houten schuifdeuren of glazen schuifdeuren, maar door de toenemende populariteit van stalen deuren, nemen steeds meer mensen een stalen schuifdeur. Daarnaast bestaan er zelfs spiegelschuifdeuren.

Montage methodes

Ook kan je kiezen voor verschillende montage methodes. Je zou de schuifdeur in de wand kunnen laten verdwijnen, maar je zou ook een zichtbare railsysteem aan de wand of aan het plafond kunnen monteren. Door de schuifdeur achter de wand te schuiven, krijg je een strakke moderne uitstraling. Wil je liever een stoere vintage of industriële uitstraling, dan is een railsysteem aan de muur of aan het plafond een betere optie. Welk variant vind jij het mooist?

Railsystemen zijn zowel los als inclusief deur verkrijgbaar. Neem een kijkje op Loftdeur.nl voor een uitgebreid aanbod.

Schuifdeur

Schuifdeur

Schuifdeur

Schuifdeur

Schuifdeur

Schuifdeur

Schuifdeur

Schuifdeur

Schuifdeur

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam