Keuken inspiratie, Rustiek interieur

Lange moderne keuken in oude zuivelfabriek


Deze lange moderne keuken hebben we gevonden in de portfolio van architect Lluis Corbella. De Spaanse architect heeft in Barcelona een oude zuivelfabriek volledig verbouwd tot een stoere woning. De woning was een hele lange periode niet meer gebruikt, tot Marc Mazeres de potentie zag om er zijn droomhuis van te maken. Een droomhuis met onder andere een lange moderne keuken!

Lange moderne keuken in oude zuivelfabriek

Lange moderne keuken in oude zuivelfabriek

Ruimtelijke keuken

Het is een open lange moderne keuken, die direct grenst aan de ruimtelijke woonkamer. Hierdoor ziet het er nog véél groter en lichter uit, vooral in combinatie met super grote ramen en de vide. Door de gehele ruimte ligt een stoere strakke grijze betonvloer. Deze vormen een mooie combinatie met de stoere rauwe bakstenen muren en de houten balken aan het plafond.

Lange moderne keuken in oude zuivelfabriek

In de keuken zelf, tref je golfplaten aan aan het plafond. Normaal gesproken zou je zeggen dat golfplaten super lelijk zouden zijn, maar in deze lange moderne keuken pakt het op de een of andere manier heel goed uit.

Moderne greeploze keukenkasten

Er is gekozen voor een strakke lange moderne keuken, die over de gehele breedte is gebouwd. Lage keukenkasten zijn met hoge keukenkasten gecombineerd, beiden met strakke greeploze grijze deuren.

Wat vooral erg bijzonder is, zijn de rustieke houten balken, die bewaard zijn gebleven van de oude fabriek.

Lange moderne keuken in oude zuivelfabriek

Keukenapparatuur

Precies voor de lange keukenkasten is de moderne eettafel geplaatst, bij zes bijbehorende witte eetkamerstoelen. De grote RVS Amerikaanse koelkast is ingebouwd in de andere wand. Voor alle andere apparatuur is ook een speciale wand ingericht waar alle keukenapparatuur bij elkaar verzameld zijn. Naast de koelkast vind je zelfs een flipperkast, die op z’n minst net zo bijzonder is als de turquoise hangmat!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam