Interieur ideeën, Meubels

Kartonnen meubels van Room in a box


Wist je dat er zoiets is als kartonnen meubels? Geen hergebruikte dozen in opslagmodules, maar echte meubelstukken gemaakt van karton. Het klinkt misschien een beetje raar, maar dergelijke meubelstukken kunnen zeer nuttig zijn in bepaalde situaties en op veel verschillende manieren. Je kunt het beschouwen als tijdelijke meubels styling voor woningverkopen, studentenkamers of gehuurde ruimtes. Sommige ontwerpen zijn zelfs zo goed, mooi en goed doordacht dat je de kartonnen meubels zelfs in je permanente woning kunt gebruiken. Gewoon omdat het praktisch en mooi is. Er zijn meerdere merken en partijen die zich richten op kartonnen meubels. Room in a box is daar een heel mooi voorbeeld van.

Kartonnen meubels van Room in a box

Room in a box is bedacht door Gerald, en richt zich op het maken van duurzame golfkartonnen meubels, die Duitsland worden gemaakt. Enerzijds is de uitstoot minimaal, anderzijds zijn ze ook extreem duurzaam. Zoals ze zelf aangeven, zijn de kartonnen meubels van Room in a box niet bedoeld voor tijdelijk gebruik, maar juist als een volwaardig alternatief van ‘normale’ meubels. Tot nu toe hebben ze drie soorten meubels, namelijk The bed, The MonKey Desk en The Stool.

The bed

Het bed is het mooiste meubelstuk. Het is verkrijgbaar in drie verschillende formaten en vier kleuren. Het kleinste formaat is 80 cm breed en het grootste formaat is 200cm breed. Je kunt kiezen uit de kleuren karton, zwart, wit en petrol blauw.

kartonnen bed

kartonnen bed

The MonKey Desk

Te veel zitten is schadelijk voor onze productiviteit en gezondheid. Veel kantoren zijn niet ontworpen om staande te werken. Daarom hebben ze de MonKey Desk ontwikkeld. MonKey Desk bestaat uit een monitortafel en een apart toetsenbordbureau. MonKey Desk verandert elke bestaande desktop in een kwestie van seconden in een sta-bureau.

The MonKey Desk

The MonKey Desk

The Stool

The stool is multifunctioneel. Naast het dienen als kruk, is het ook ontworpen om te functioneren als nachtkastje naast het kartonnen bed. Door twee of meer krukjes te combineren, kan je er zelfs eenvoudig een mooie salontafel van maken.

The stool

The stool

The stool

The stool

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam