Scandinavisch interieur, Slaapkamer inspiratie

Knusse witte slaapkamer


Scandinavische interieurs kenmerken zich vaak met lichte interieurs, waar veel gebruik wordt gemaakt van wit. Wit is veilig en neutraal, maar door het gebruik van té veel wit, kan ervoor zorgen dat je interieur saai of zelfs steriel wordt. En dat is natuurlijk niet de bedoeling. Vandaag willen we met onderstaande slaapkamer laten zien, dat witte interieurs juist ook erg knus, warm en gezellig kunnen zijn. Kijken jullie mee?

Knusse witte slaapkamer

De slaapkamer hebben we gevonden bij Innerstads specialisten. De Zweedse makelaar had een heel leuk appartement in de verkoop staan, waar deze slaapkamer onderdeel van is. Het appartement uit Stockholm heeft een woonoppervlak van 64m2. Naast een fijne woonkamer met open keuken en een badkamer, zijn er ook twee slaapkamers ingericht. De kleine slaapkamer is ingericht als kinderkamer, en deze slaapkamer, de grote kamer, is de master bedroom geworden.

Scandinavisch wit

Het interieur in het gehele appartement is typisch Scandinavisch. Witte muren, een wit plafond en een hele lichte (bijna witte) houten vloer. En tóch hebben ze het voor elkaar gekregen dat het een knus, warm en gezellig appartement is geworden. Dit is te danken aan het gebruik van bepaalde materialen en details, die ook te vinden zijn in de slaapkamer.

Knusse witte slaapkamer

Bed decoratie

Laten we beginnen bij het bed. Het is een eenvoudig bed, maar het bed is wel heel knus en stijlvol opgemaakt met grijze bedlinnen en kussens. En ook rondom het bed vind je een aantal elementen, die een knusse toevoeging zijn voor de slaapkamer. Zo hebben ze bijvoorbeeld een stijlvolle leren band aan de muur gemonteerd, die gebruikt wordt om er een tijdschrift in op te rollen. Functioneel is het niet zo belangrijk, maar het ziet er wel super leuk uit. Naast het bed is ook een klein zwart krukje geplaatst, die als nachtkastje wordt gebruikt, met daarop een klein nachtlampje. Ook de stapels tijdschriften op de vloer en de lijsten aan de muur is een leuke vorm van decoratie rondom een bed. En de mooie hanglamp van Ay Illuminate is natuurlijk altijd een goed idee.

Tegelkachel

Er is nog een andere belangrijke blikvanger te vinden in deze slaapkamer, namelijk de kachel. In de hoek van de slaapkamer vind je een super mooie traditionele witte tegelkachel. Het chique gouden luikje maakt het helemaal af.

Knusse witte slaapkamer

Knusse witte slaapkamer

Fotografie: Kronfoto – Kronfoto.se

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam