Badkamer inspiratie, Industrieel interieur, Modern interieur

Half open badkamer door Neuman Hayner Architects


We hebben hier vaker open badkamers laten zien, die ingericht zijn in de slaapkamer. De half open badkamer in slaapkamer, die door HAO Design is ontworpen bijvoorbeeld. Of de open badkamer van een loft appartement, die ontworpen is door architectenbureau 2Bgroup. Veel mensen zien alleen maar nadelen van een open badkamer in de slaapkamer. Maar het heeft ook iets heel bijzonders, vinden jullie ook niet? Vandaag willen we weer een open badkamer laten zien van een vrijstaande woning gelegen in Tel Aviv.

Half open badkamer door Neuman Hayner Architects

De woning, inclusief de badkamer, is in 2014 ontworpen door Neuman Hayner Architects. Het is een grote woning met meerdere slaapkamers, en een aantal van die slaapkamers hebben dus ook een open badkamer en suite. Deze badkamer vinden wij het mooist.

Houten vloer en betonlook gietvloer

In de slaapkamer is er gekozen voor een mooie witte houten vloer. Deze houten vloer loopt door tot een gedeelte in de badkamer. In dit gedeelte met de witte houten vloer, vind je een modern vrijstaand bad met een bijbehorende vrijstaande kraan. Bij het bad is een stoere houten bankje geplaatst waar badspullen op geplaatst worden. Voor het andere gedeelte in de badkamer, is er gekozen voor een stoere betonlook gietvloer. Dit hebben ze gecombineerd met muren die bewerkt zijn met bijpassende betonstuc.

Half open badkamer door Neuman Hayner Architects

Vrijstaand bad, inloopdouche en zwevende badkamermeubel

In dit gedeelte, met de betonlook gietvloer, vind je een ruime inloopdouche en een super mooie badkamermeubel. Een mooie zwevende houten badkamermeubel die strak aan de muur is gemonteerd.

Naast deze grote onderdelen in deze badkamer, zijn ook de kleinere elementen erg mooi. Als handdoekrek, hebben ze bijvoorbeeld gekozen voor een zwarte stalen ladder. En de gevlochten wasmand is ook erg leuk.

Half open badkamer door Neuman Hayner Architects

Half open badkamer door Neuman Hayner Architects

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam