Badkamer inspiratie

Granieten waskommen


Als variant op de ‘normale’ wastafels in de badkamer, zijn waskommen ook erg mooi. Dat zijn als het ware vrijstaande waskommen die bijvoorbeeld op een werkblad of badkamermeubel worden geplaatst. En de populairste soort zijn tóch wel de granieten waskommen. Grijze natuursteen granieten waskommen die je badkamer een luxe natuurlijke sfeer geven. Dit gecombineerd met een vrijstaande kraan of een kraan die strak in de muur is verwerkt. Prachtig!

Granieten waskommen

Het grijze, soms zwarte graniet, staat erg mooi bij natuurlijke elementen en kleuren. Combineer het bijvoorbeeld met een houten werkblad, steigerhouten badkamermeubel en bijvoorbeeld beige wandtegels. Tadelakt of een andere vorm van matte stuukwerk vormt ook een erg mooie combinatie met graniet.

Granieten waskommen kopen

Granieten waskommen zijn tegenwoordig overal verkrijgbaar. Voor de echte originele granieten waskommen, raden we aan om bij een specialist te kijken. Maar ook de bekende bouwmarkten zoals Gamma, Karwei en Praxis hebben granieten waskommen in hun assortiment, tegen een erg voordelige prijzen.

Granieten waskommen

Granieten waskommen

Granieten waskommen

Granieten waskommen

Granieten waskommen

Granieten waskommen

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam