Interieur ideeën

15x Schedels en geweien aan de muur


Natuur in het interieur is erg populair. Planten, cactussen, koeienhuiden, schapenvachten, boomstammen, noem maar op. Iets wat al heel lang in het interieur wordt gebruikt zijn opgezette schedels en geweien van herten, stieren, reeën, antilopen, noem maar op. Vroeger werden schedels en geweien vooral opgehangen als trots van de jager. Maar ook tegenwoordig zie je regelmatig een opgezette stierenschedel of een hertengewei aan de muur hangen bij mensen thuis als decoratie. Een mooie manier om de natuur in huis te halen.

gewei-boven-kast

Schedels en geweien ophangen

Opgezette schedels en geweien kunnen overal in huis opgehangen worden. Boven het aanrecht in de keuken, boven de eettafel, boven het bed in de slaapkamer en boven de open haard is ook een hele populaire plek. Je kunt een grote schedel of gewei ophangen, maar je kunt ook meerdere schedels en geweien met elkaar combineren om een soort collage te creëren.

gewei-boven-bed-slaapkamer

gewei-boven-open-haard

gewei-boven-open-haard-hangen

gewei-collage

gewei-in-keuken

gewei-kapstok

gewei-muur-woonkamer

grote-gewei-badkamer

hanglamp-aan-gewei

opgezette-gewei-keuken

Stierengewei boven deur

schedels-gewei-muur

witte-gewei-boven-open-haard

Diervriendelijke schedels en geweien

Opgezette schedels en geweien worden vaak als NOT DONE gezien. Logisch, want het gaat immers om dieren. Sta je daar ook achter, maar je vindt het tóch een hele mooie vorm van muurdecoratie in huis, dan bestaan er ook genoeg diervriendelijke opgezette schedels en geweien. Dat zijn gewoon nagemaakte varianten, waarvan sommigen bijna niet van echte te onderscheiden zijn. Perfect toch?

Hiernaast zijn er ook hele leuke varianten verkrijgbaar van diervriendelijke geweien. Hieronder zie je bijvoorbeeld een super leuke variant met glazen buizen, waar je takken en bloemen in kunt doen.

diervriendelijke-gewei

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam