Tuininspiratie

In deze luxe tuin klopt alles!


Een tuin ontwerpen is veel meer dan alleen bestraten, beschutten en inrichten met meubels. Er komt veel meer kijken dan alleen dat. Vandaag willen we dat laten zien met een tuinontwerp dat gerealiseerd is door Cos Design uit Australië. Zij hebben voor een klant uit Sydney een geweldige mooie luxe tuin ontworpen. Super inspirerend!

In deze luxe tuin klopt alles!

Het is niet een super grote tuit, maar het is zéker ook geen kleine tuin. Genoeg ruimte dus om er echt iets leuks van te maken. Het is duidelijk te zien dat er een professional aan de slag is geweest. De indeling, het gebruik van de verschillende materialen, de afwerking… Alles klopt gewoon.

Houten vlonder terras met luxe zithoek

Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de tuin. De tuin ligt niet op hetzelfde niveau als de woning. Vandaar dat er een verhoogd terras is gebouwd van mooie luxe houten vlonders. Het terras loopt in een l-opstelling helemaal door naar het einde van de tuin. Het brede stuk van het terras is ingericht als een eethoek. Een geweldige eethoek met een stoere grote houten tafel met een zwarte stalen onderstel, een combinatie van zwarte stoelen en een vaste l-vormige houten bank, én een halve moderne pergola. Naast de eethoek is zelfs een moderne buitenkeuken geplaatst.

En wat vooral erg stoer is, is dat de eethoek tegen een stoere bakstenen muur is geplaatst. Dat kan dus ook in de tuin.

In deze luxe tuin klopt alles!

Niet alleen de bank, maar ook de tuinstoelen maken deze eethoek in de tuin super luxe en comfortabel. Kijk voor soortgelijke tuinstoelen op Tuinmeubelen.nl

In deze luxe tuin klopt alles!

Planten en verlichting

Middels een vaste trap kan je naar het lager liggende gedeelte lopen van de tuin. Dat gedeelte is bestraat met grote moderne grijze tegels. In dat gedeelte vind je ook een zithoek met een stoere vaste bank van beton. Bijpassend vind je ook grote vaste betonnen plantenbakken in de tuin. Naast planten in de plantenbakken, zijn er ook klimop planten opgehangen aan de grote brede schutting.

Tot slot speelt verlichting ook een belangrijke rol in deze tuin. Er is gekozen voor een mix van minimalistische zwarte wandlampen, spotjes én ledverlichting onder de vaste bank.

In deze luxe tuin klopt alles!

In deze luxe tuin klopt alles!

Bron: Cosdesign.com.au

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam