Tuininspiratie

Luxe moderne u-vormige tuin


Een vrijstaande woning heeft vele voordelen. Je hebt de ruimte, je hebt geen overlast van de buren (tenzij ze het heel bont maken natuurlijk), én je hebt vaak een tuin rondom je vrijstaande woning. Dit betekent niet alleen dat je veel ruimte hebt in de tuin, je kunt er ook hele leuke dingen mee doen. Vandaag willen we jullie zo’n tuin laten zien, van het project Mountview rd, die gerealiseerd is door de architectenbureau Aspect 11 uit Australië.

Luxe moderne u-vormige tuin

Integratie tussen tuin en woning

Mountview rd is een moderne, luxe vrijstaande woning, die volledig van top tot teen verbouwd en ingericht is door de Australische interieur architecten. Het is een ruime woning met meerdere woonlagen. Op de begane grond vind je de mooie open houten open keuken, de woonkamer en de eethoek. Wat erg fijn is van deze ruimte, is dat er een duidelijke integratie is tussen binnen en buiten. Naast grote openslaande deuren, is de woonkamer en keuken omringd door super grote raampartijen. Hierdoor heb je binnen niet alleen een hele fijne lichtinval, de u-vormige tuin is ook optimaal bij de woning betrokken.

Luxe moderne u-vormige tuin

Luxe moderne u-vormige tuin

Het is dus een u-vormige tuin. Omdat je aan alle kanten grote ramen en deuren hebt, heb je binnen een mooi overzicht van de gehele tuin. De rechterkant is ingericht met een mooie verticale plantenwand aan de schutting. Het leuke is dat je door het brede raam in de keuken uitzicht hebt op deze plantenwand.

Onderhoudsvriendelijke tuin met groen

De tuin loopt over de hele breedte van de woning. Ze hebben gekozen voor een onderhoudsvriendelijke tuinbasis, bestaande uit stoere betonlook grijze vloertegels, gecombineerd met luxe houten schuttingen rondom de hele tuin. Tegen de schuttingen zijn vaste hoge en lage betonnen plantenbakken gebouwd, die beplant zijn met een mix van verschillende mooie planten en bomen.

Luxe moderne u-vormige tuin

Eethoek, loungehoek en tuinverlichting

In de hoek aan de linkerkant van de tuin is een eethoek ingericht. Daar hebben ze een mooie l-vormige vaste bank gerealiseerd, gecombineerd met een aantal luxe tuinstoelen, waar je aan de ronde tuintafel kunt zitten.

De de andere hoek van de tuin vind je de loungehoek. Die hoek is ingericht met een luxe witte loungebank met comfortabele zit-, rug- en sierkussens in verschillende tinten grijs. Daarbij is een bijpassend rond tafeltje geplaatst.

In deze tuin vind je veel maatwerk oplossingen zoals de vaste bank en de vaste plantenbakken. Maar de Suns tuinmeubelen en de stoere tuintafels zijn verkrijgbaar bij Tuinmeubelshop.nl!

Als tuinverlichting hebben ze gekozen voor een combinatie van luxe wandlampen aan de schuttingen, een grote witte vloerlamp hangend over de tuintafel en verticale palen, die in de vaste plantenbakken een plekje hebben gekregen.

Luxe moderne u-vormige tuin

Luxe moderne u-vormige tuin

Luxe moderne u-vormige tuin

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam