Woonaccessoires

5x Leuke stekkerdozen!


Stekkerdozen zijn onmisbaar in huis. Dat kan niemand ontkennen. Tenzij je bijna geen apparatuur in huis hebt. Maar de meeste mensen hebben wel een TV en een kastje van de provider en een aparte modem voor het internet. En als er dan ook nog een vloerlamp of een tafellamp bij moet, dan heb je al snel een stekkerdoos nodig. Daarnaast kan je een stekkerdoos ook gebruiken als verlengsnoer. Altijd handig dus om er één in huis te hebben. Het ‘probleem’ van stekkerdozen is dat ze erg lelijk zijn. Je wilt ze dus het liefst verbergen of zo veel mogelijk uit het zicht hebben. Daar zijn verschillende manieren voor. Maar je kunt ook gewoon een leuke verlengsnoer nemen!

Houten stekkerdoos


Dit is de Oon stekkerdoos. Het bestaat uit verschillende vierkante houten blokken die gecombineerd zijn met houten kralen. Ook de kabel ziet er stukken beter uit dan de normale zwarte of witte kabels!

niko houten stekkerdoos


Ook de Niko stekkerdoos is van hout gemaakt in de vorm van een zeshoekige cilinder. Je kunt hem zowel horizontaal als verticaal plaatsen. Je zou het zelfs op een leuke manier aan de muur kunnen hangen.

kleurrijke stekkerdoos

Dit is de Extō stekkerdoos. Er zijn verschillende varianten en kleuren verkrijgbaar. En naast dat het er leuk en vrolijk uit ziet, is het ook voorzien van een modulaire voedingsbron die schokken kan voorkomen. De lange snoer is een ander voordeel van deze stekkerdoos.

powercube

Dit is PowerCube van het merk Allocacoc. Het handige van deze stekkerdoos is dat het lekker compact is, en tóch vijf stekkeraansluitingen heeft. Ook de PowerCube is verkrijgbaar in meerdere varianten en kleuren.

plug truck stekkerdoos kinderkamer

De Plug-Truck stekkerdoos is uitgevoerd in de vorm van een truck. Super leuk voor de kinderkamer! Verkrijgbaar in de kleuren geel, wit en rood.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam