Interieur ideeën, Woonaccessoires

Zwart schakelmateriaal


Bij de inrichting van een interieur, denk je als eerst aan de basis elementen. Denk aan de vloer, de wandafwerking, de kozijnen, het plafond, noem maar op. Daarna komen de kleinere details aan bod, zoals de plinten, de deuren, de deurgrepen, etc. De basis elementen zijn erg belangrijk, maar de kleine details zijn eigenlijk net zo belangrijk. Sterker zelfs, het zijn de kleine details, die ervoor zorgen dat je interieur compleet wordt. Schakelmateriaal is daar ook een heel mooi voorbeeld van. Vandaag willen het hebben over zwarte schakelmateriaal!

Zwart schakelmateriaal

Zwarte lichtschakelaars en wandcontactdozen

Schakelmateriaal is misschien niet iets waar je als eerst aan denkt bij de inrichting van je huis, maar je hebt er wel mee te maken. Onder schakelmateriaal verstaan we lichtschakelaars, blindplaten, wandcontactdozen, afdenkingen, etc. Negen van de tien mensen hebben wit schakelmateriaal. Dat is ook logisch, omdat wit de basiskleur is, die ook door alle aannemers worden gebruikt. Daar is helemaal niets mis mee, en soms is wit schakelmateriaal zelfs de beste keuze. Maar soms kan het ook een goed idee zijn, om zwart schakelmateriaal te nemen. Sterker zelfs, zwart schakelmateriaal kan je interieur een stoere, strakke en moderne uitstraling geven.

Zwart schakelmateriaal

Zwart schakelmateriaal

Opvallen of niet opvallen?

Omdat de meeste mensen wit schakelmateriaal hebben, zal zwart schakelmateriaal direct opvallen. Vooral als je lichte muren hebt, dan zal door het licht donker contrast een zwarte lichtschakelaar bijvoorbeeld nog beter zichtbaar zijn aan de muur.

Een andere reden om zwart schakelmateriaal te nemen, is dat je het juist zo min mogelijk wilt laten opvallen. Als je een zwarte muur hebt bijvoorbeeld, zal wit schakelmateriaal meer opvallen. Zwart schakelmateriaal is dan een betere optie.

Zwart schakelmateriaal

Zwart schakelmateriaal

Zwart schakelmateriaal

Zwart schakelmateriaal

Zwart schakelmateriaal

Zwart schakelmateriaal

Over het algemeen is wit schakelmateriaal meer verkrijgbaar. Maar ook het aanbod van zwart schakelmateriaal is niet klein. Bij Elektrobode.nl kan je terecht voor zowel wit als zwart schakelmateriaal.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam