Modern interieur, Scandinavisch interieur, Woonkamer inspiratie

Woonkamer van Noorse interieurstylist Ingeborg Wolf


Laat je inspireren door de mooie woonkamer van Noorse interieurstylist Ingeborg Wolf, die samen met haar vriend Claus Larsen in een stijlvol ingericht appartement woont gelegen in het centrum van Kopenhagen. Het interieur is super doordacht en niets is aan het toeval overgelaten. Ze lieten zich inspireren door de avant garde stijl van mode-ontwerper Rick Owens en hebben een mooie vertaling gemaakt naar een eigentijdse Noorse interieur inrichting.

Woonkamer met Noorse interieurstylist Ingeborg

Woonkamer met Noorse interieurstylist Ingeborg

Wit en grijs

Net zoals de collecties van Rick Owens, heeft Inge een kleurenpalet gebruikt met voornamelijk witte, grijze en hier en daar zwarte tinten.

De houten vloer is volledig wit geschilderd, net als alle muren in huis. De woonkamer is bovendien voorzien van twee prachtige grote ramen, die de gehele ruimte voorziet van natuurlijk zonlicht.

Vaste open kast

Vintage leren lounge chair

Vintage en industrieel

Deze witte basis is ingericht met voornamelijk grijze en zwarte tinten. De grote grijze 5-persoonsbank ziet er super comfortabel uit. Hierbij is een mooie vintage ijzeren salontafel, industriële ladekast, een schitterende houten kist en een vintage zwarte leren lounge chair uitgekozen.

De woonkamer grenst bovendien aan de grote keuken, gescheiden door muren waar een witte vaste open kast in verwerkt is. Deze kast is gevuld met de mooiste spullen zoals grote stapels designboeken, een glazen stolp, stapels tijdschriften, noem maar op.

Bron: Bobedre.dk | Fotografie: Pernille Kaalund

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam