Woonkamer inspiratie

Woonkamer met retro inrichting


Deze leuke woonkamer met een retro inrichting heb ik gevonden op Modern Findings. Veel mensen kiezen niet zo snel voor een retro look. En moet eerlijk zeggen dat ik persoonlijk ook niet zo’n fan ben, maar na het zien van deze woonkamer, moet ik zeggen dat ik mijn mening toch een beetje bijgesteld heb! Dus met andere woorden: een retro look kan leuk zijn mits dit op de juiste manier toepast in je inrichting!

woonkamer-retro-inrichting-2

woonkamer-retro-inrichting-8

woonkamer-retro-inrichting

Veel licht is een mooie basis

De woonkamer laat heerlijk veel licht door en dat doet een ruimte al veel goeds. De spierwitte muren en de betonnen vloer geven de woonkamer een strakke uitstraling, waardoor je al snel kunt spelen met verschillende kleuren zonder dat het te druk wordt.
Zoals je kunt zien zijn de meubels qua materialen en kleurgebruik vrij basic gebleven. Veel hout en neutrale kleuren staan mooi in contrast met de gekleurde kussens en tapijt.

Hoe creëer je een retro look

Je retro look kun je makkelijk creëren door vooral kleuren te gebruiken uit de jaren ’70. Denk hierbij aan rood, oker geel, bruin, oranje en groen. Dit kun je subtiel toevoegen aan je inrichting door bijvoorbeeld kussens of kleine accessoires. Mocht je groots willen uitpakken, denk dan bijvoorbeeld aan een Smeg koelkast, een fauteuil of een bank in de kleuren uit de jaren ’70.

woonkamer-retro-inrichting-5

woonkamer-retro-inrichting-6

woonkamer-retro-inrichting-7

woonkamer-retro-inrichting-10

woonkamer-retro-inrichting-9

woonkamer-retro-inrichting-4

woonkamer-retro-inrichting-11

Via Modern Findings

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam