Huis inrichting

Wonen op een prachtige zolder appartement


Dit is de kleine zolder-appartement van Johan Israelson uit Zweden. Hij creëerde een ruimte met wat rauwe donkere kleuren en het resultaat mag er zijn!
Ik ben zelf altijd gek op ruimtes zoals de zolder. Vooral als het een schuin dak heeft zoals bij dit zolder appartement. Het geeft net dat beetje extra dimensie aan de ruimte. Kijken jullie mee?

Wonen op een prachtige zolder appartement

Sobere kleuren

Zoals je ziet heeft Johan een sobere kleurpalet gebruikt voor zijn huisinrichting. Alle ruimtes zijn goed op elkaar aangesloten qua kleur en materiaal.
De slaapkamer is van alle kamers het meest licht en dat creëert een rustgevend gevoel door de betonnen muren en zachte kleuren die zijn gebruikt voor het beddengoed.
De badkamer daarentegen is lekker donker met speelse vloertegels die net niet te schreeuwerig zijn door zijn slimme kleurgebruik.

Favoriete ruimte van het huis

Maar wat ik de mooiste en favoriete ruimte vind van dit huis, is de keuken. Het schuine dak met de witte balken en vloer zorgen ervoor dat het licht wat er binnenkomt mooi wordt weerkaatst en brengt weer balans tussen het gebruik van donker en licht. Een erg leuk zolder appartement!!

Wonen op een prachtige zolder appartement

Wonen op een prachtige zolder appartement

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam