Slaapkamer inspiratie

Witte slaapkamer


Ben je op zoek naar inspiratie en ideeën voor een witte slaapkamer? Dan zit je hier goed. Op deze pagina vind je namelijk alles op het gebied van de witte slaapkamer.

Wit is ongetwijfeld de meest gebruikte kleur in het interieur. Waarom? Het heeft meerdere redenen. Allereerst is wit neutraal. Bijna niemand zal een witte slaapkamer bijvoorbeeld heel lelijk vinden. Bovendien kan je wit makkelijk combineren met ander kleuren. Als je dit vergelijkt met Paars bijvoorbeeld. Paars staat niet bij blauw. Maar wit staat bij alles.

Witte slaapkamer

Witte slaapkamer

Witte basis in slaapkamer

Met een witte basis in de slaapkamer, bedoelen we de grote oppervlakten. De vloer, muren en plafond dus. Als je witte vloer, witte muren en ook een wit plafond in je slaapkamer hebt, dan heb je het belangrijkste gedeelte al gedekt. Dan is het niet noodzakelijk om bijvoorbeeld ook allemaal witte meubels te nemen. Een wit plafond is eigenlijk vanzelfsprekend, maar voor de muren en vooral de vloer heb je verschillende mogelijkheden. De muur zou je kunnen behangen met wit behang of gewoon stuken en daaroverheen wit schilderen. Voor de witte slaapkamer vloer zou je alles kunnen nemen. Wit tapijt of laminaat bijvoorbeeld, of een witte houten vloer. Tegenwoordig is een witte gietvloer ook erg populair in slaapkamers.

Witte slaapkamer

Witte slaapkamer

Witte slaapkamer accessoires

Om je witte slaapkamer nog meer wit te geven, zou je witte accessoires kunnen gebruiken. Hierbij kan je denken aan witte gordijnen of een witte tapijt. Witte bedlinnen zijn ook erg populair. En wat dacht je van witte lampen? Die heb je natuurlijk ook nodig in een slaapkamer. Maar soms is het ‘less is more’, waarbij je de witte slaapkamer zo simpel en minimalistisch mogelijk houdt.

Witte slaapkamer

Witte slaapkamer

Bekijk ook onze leuke slaapkamer ideeën voor het inrichten van jouw perfecte master bedroom!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam