Slaapkamer inspiratie

Witte slaapkamer meubels


Wil je een échte witte slaapkamer inrichten? Dan mogen er geen witte slaapkamer meubels ontbreken. Natuurlijk is de basis belangrijk, maar met witte slaapkamer meubels trek je deze strakke schone lijn door. Maar waar moet je dan aan denken?

Witte slaapkamer meubels

Witte slaapkamer meubels

Witte slaapkamer meubels

Wit bed

Het allerbelangrijkste is natuurlijk het bed. Zorg er dus voor dat je bedframe wit is. Hierin heb je verschillende keuzes. Wit hout, wit staal of wit mdf zijn veruit het populairst. Afhankelijk van de stijl van je witte slaapkamer, maak je hierin een keus.

Witte nachtkastjes

Naast het bed horen natuurlijk witte nachtkastjes. Handig voor het opbergen van kleine spullen, die je vóór en na het slapen nodig hebt. Het opbergen van je leesbril bijvoorbeeld of bepaalde medicijnen. Het mooist is om witte nachtkastjes te nemen die bij het witte bed passen.
Er zijn traditionele nachtkastjes met bijvoorbeeld lades, maar als je iets creatiever aan de slag wilt, dan zou je bijvoorbeeld ook kunnen kiezen voor een lage boomstam die wit is geschilderd.

Witte kasten

Andere kasten zijn niet altijd nodig in de slaapkamer. Als je veel boeken hebt, dan kan het handig zijn om een witte boekenkast te nemen. En moet je ook je kleding kwijt in je slaapkamer? Dan mag een witte kledingkast of dressoir ook niet ontbreken.

Witte stoel of bank

Het is altijd makkelijk als je ook ergens kan zitten in je slaapkamer. Je kan altijd op je bed zitten, maar dat is niet altijd even handig. Zorg er dus voor dat je een witte stoel, krukje of bank hebt staan.

Witte slaapkamer meubels

Witte slaapkamer meubels

Witte slaapkamer meubels

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam