Keuken inspiratie, Scandinavisch interieur

Witte Scandinavische keuken


Scandinavische interieurs kenmerken zich met vooral heel veel licht en heel veel wit. Vandaag willen we jullie inspireren met een Scandinavische keuken die voorzien is van deze kenmerken. Klinkt wellicht een beetje saai, maar het is verre van saai. Sterker nog, naast de strakke witte keuken, vind je er super stoere meubels, accessoires en kleine details. Love it!

Witte Scandinavische keuken

Witte Scandinavische keuken

Kleine woonkeuken

Het gaat om een keuken van een éénkamerappartement uit Zweden. Zoals je gewend bent van Scandinavische interieurs is ook deze keuken voorzien van een stijlvolle lichte houten vloer en muren die wit zijn geschilderd. Hoewel het een klein appartement is, waar de woonkamer en slaapkamer ingericht zijn in dezelfde ruimte, is de keuken juist best wel groot. Groot genoeg om er een een kleine woonkeuken van te maken.

Witte Scandinavische keuken

Witte Scandinavische keuken

Keuken styling

Eén zijde van de keuken is over de hele breedte ingericht met keukenkasten. Strakke witte keukenkasten, die afgewerkt zijn met zwarte deurgrepen en een strak wit keukenblad. Op het aanrecht vind je verschillende fijne accessoires zoals het marmeren bakje voor de ingrediënten, leuke plantjes en een chique gouden zeep dispenser. En aan de wand is de populaire witte stringkast gemonteerd.

Een woonkeuken zou geen woonkeuken zijn zonder eettafel. Ze hebben hier gekozen voor een stoere rustieke houten eettafel, omringd door vier witte moderne stoelen.

Zwarte hanglampen

In deze keuken vind je twee vormen van verlichting. Boven het aanrecht hangen twee minimalistische zwarte hanglampen, met alleen een zwarte fitting en grote bal gloeilamp. En boven de eettafel hangt een stoere grote zwarte industriële lamp. Op die manier heb je in de gehele keuken voldoende licht.

Witte Scandinavische keuken

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam