Keuken inspiratie, Modern interieur

Witte keuken met pastelkleuren


We gaan vandaag binnenkijken in een hele leuke vrolijke keuken, namelijk de keuken van Ashley Rose uit Houston. Ashley is eigenaresse van Sugar and Cloth, een liftestyle website waar Ashley schrijft over bijvoorbeeld style, eten en interieur. Zo konden we ook een kijkje nemen in haar prachtige keuken, waar iedereen blij van wordt!

Witte keuken met pastelkleuren

Witte keuken

De basis van de keuken is erg eenvoudig. Strak, modern en vooral super wit. Witte keukenkasten, witte gootsteen, witte wandplanken, witte keuken achterwand en zelfs de vloer is strak en wit. De witte keukenkasten zijn wel afgewerkt met stijlvolle gouden deurgrepen, die de keuken een chique uitstraling geven.

Witte keuken met pastelkleuren

SMEG apparatuur in pastelgroen

Hiernaast is Ashley ook een grote liefhebber van pastelkleuren, wat vooral terug te zien is in haar keuken. Op de witte planken vind je bijvoorbeeld een combinatie van witte en pastel gekleurd servies. En ook de super leuke tosti ijzer van SMEG is pastelgroen. De échte eyecatcher is natuurlijk de pastelgroene koelkast van SMEG, die eigenlijk in elke keuken of woonkamer de eyecatcher vormt.

Ashley heeft ook een smalle witte bartafel geplaatst in de keuken, met daaronder twee leuke barkrukken bestaande uit een pastelroze frame en een houten zitting.

Witte keuken met pastelkleuren

Witte keuken met pastelkleuren

Bron: Sugarandcloth.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam