Woonaccessoires

Wifi lampen; Philips Hue


Gemak dient de mens zeggen ze wel eens, en dit gaat ook zeker op als je gebruik gaat maken van de nieuwste techniek op het gebied van led verlichting, Philips Hue. De techniek hierachter maakt gebruik van jouw wifi netwerk in huis, het is eenvoudig; je vervangt de huidige lichtbronnen door Hue lampen, sluit de brug (hue bridge) aan op de router en je kunt aan de slag nadat je ook de (gratis) Hue app hebt gedownload. Met 1 druk op de knop van de bridge worden de lampen gevonden en kun je ze een naam gaan geven, zo weet je precies welke lamp je gaat bedienen.

Wifi lampen; Philips Hue

Hue lampen E27; de mogelijkheden

Het huidige assortiment E27-lampen uit de Hue serie omvat 3 verschillende soorten lampen, de White & Color variant, de White variant en tot slot de White Ambiance uitvoering. We zullen hieronder kort uitleggen wat de verschillen zijn.

Zoals de naam al zegt, met de White & Color lamp kun je alle kleuren maken die je maar wenst, tot wel 16 miljoen verschillende kleuren. Je kunt zelfs deze full color lampen synchroniseren met films en muziek, uitgebreid informatie hierover vind je in de Hue app.

De White lamp heeft een vaste warmwitte kleur en is de meest standaard van de 3 soorten, deze kan met het systeem alleen worden gedimd en niet van kleur veranderen, een prima alternatief ter vervanging van de huidige gloei –of spaarlamp.

Tenslotte de Hue White Ambiance, hiermee kun je van de kleur warmwit naar nog een nog warmere kleur wit, oftewel van 2700K naar 2200K, ideaal om sfeervol warm licht te creëren in huiskamer of slaapkamer.

Voor welke lamp je ook kiest, kunt ze allemaal door elkaar gebruiken en tot wel 50 lampen in totaal aansluiten op 1 bridge.

Wifi lampen; Philips Hue

Wifi lampen; Philips Hue

Wifi lampen; Philips Hue

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam