Rustiek interieur, Slaapkamer inspiratie, Vintage interieur

Western slaapkamer van B&B Urban Cowboy


Vandaag wil ik hele bijzondere slaapkamer inspiratie laten zien. Hieronder zien jullie namelijk één van de vier slaapkamers van Urban Cowboy, een stoere cowboy en western geïnspireerde Bed & Breakfast, gelegen in Brooklyn, New York City. Vooral de interieur inrichting stijl is kenmerkend, met stoere industriële details zoals oude garagedeuren, authentieke plafonds en vloeren, bakstenen muren en bijbehorende meubels en accessoires. Dit zijn foto’s van de stoerste slaapkamer, de Kanoono Cabin!

Western slaapkamer van B&B Urban Cowboy

Industriële interieur inrichting

De andere drie slaapkamers bevinden zich in het oude vrijstaande herenhuis, terwijl de Kanoono Cabin een aparte cabine is, die je via de tuin kan bereiken. Aan de houten buitenkant met de stapels houten brandblokken op de vloer, kan je beetje al de sfeer van deze slaapkamer proeven. Een knusse gezellige slaapkamer met een sfeervolle inrichting. Authentieke houten vloeren, plafond en muren, ingericht met stijlvolle meubels zoals de leren Chesterfield bank, oude leren kist en ouderwetse houtkachel. Hierbij zijn accessoires gebruikt die helemaal bij de Cowboy sfeer passen.

Aan één kant van de slaapkamer vind je het bed, terwijl helemaal aan de andere kant de badkamer is ingericht. Een super leuke badkamer met klassiek vrijstaand bad met een super stoere industriële lamp aan het plafond.

Western slaapkamer van B&B Urban Cowboy

Western slaapkamer van B&B Urban Cowboy

Western slaapkamer van B&B Urban Cowboy

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam