Kantoor, Klassiek interieur

Werkplek op maat in woonkamer


Vandaag delen we werkplek inspiratie in de woonkamer. Voor een moderne woning gelegen in Londen, hebben de interieurontwerpers van Fraher Architects een stijlvol ontwerp gemaakt. Een ontwerp met mooie materialen, kleuren, meubels en maatwerk. Ook voor de werkplek is gekozen voor maatwerk. Het is ingericht in de redelijk kleine woonkamer, waardoor op maat gemaakte meubels heel erg van pas komen. Daar hadden de ontwerpers dus iets bijzonders voor gerealiseerd.

Werkplek op maat in woonkamer

Minimalistisch bureau

De werkplek is tweedelig. Simpel gezegd bestaat de werkplek eigenlijk alleen uit het bureau. Een simpel en minimalistisch eiken houten bureau met een stijlvolle walnoot houten bureaustoel. De wand waar het bureau tegenaan is gebouwd is bekleed met klassieke lichtgrijs geschilderde panelen.

Open vakkenkast

Maar naast het bureau is ook een grote kast gebouwd. Een grote op maat gemaakte open vakkenkast bestaande uit meerdere grote open vakken. Naast boeken en tijdschriften, wordt het ook gebruikt voor het opbergen van andere spullen zoals kunstwerken en vazen.

Werkplek op maat in woonkamer

Werkplek op maat in woonkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam