Woonaccessoires

Waterkan met tap


De waterkan tap! Het bestaat al heel lang, en je ziet het ook overal terugkomen. In woonbladen, op televisie, op feestjes, tijdens leuke bbq feesten in de tuin… Het zag er super lekker uit, zo’n waterkan gevuld met ijskoud water, ijsblokjes, verschillende soorten fruit, muntblaadjes. Super fris en lekker, en bovendien veel gezonder dan frisdrank waar heel veel suiker in zit. En met zo’n tap is het ook nog eens erg praktisch.

Het probleem was echter dat ik nooit wist waar je zo’n waterkan tap kon kopen. Gelukkig hebben steeds meer merken en winkels op de vraag naar deze gewilde waterkan tap ingespeeld. Hieronder heb ik de drie mooiste waterkannen met tap voor je op een rijtje gezet.

Waterkan met tap

Waterkan met tap

House Doctor waterkan met tap

Hoewel de waterkan met tap van het Deense merk House Doctor het duurst is van de drie, staat deze toch wel bovenaan onze wensenlijst. Een waterkan met een minimalistisch ontwerp, waarvan de bovenkant iets smaller is dan de onderkant. Deze waterkan van House Doctor is bovendien voorzien van een deksel gemaakt van kurk.

Afmeting: Ø20xh27cm
Prijs: €50,-

House Doctor waterkan met tap

pt, waterkan met tap

Ook pt, heeft een eigen waterkan met tap in het assortiment. Het ontwerp is vergelijkbaar met die van House Doctor. Ook deze heeft namelijk een kurken deksel om de waterkan netjes af te sluiten. Het grote verschil is dat de vorm van de kan recht loopt. Dus zowel de bovenkant als de onderkant hebben dezelfde afmetingen.

Afmeting: ø19xh28cm
Prijs: €40,-

pt, Waterkan met tap

pt, Waterkan met tap

pt, Waterkan met tap

Xenos waterkan met tap

De Xenos waterkan met tap is de goedkoopste van de drie. Maar dat neemt niet weg dat deze waterkan ook erg mooi is. Sterker nog, velen zullen deze zelfs het mooiste van de drie vinden. De Xenos waterkan is iets hoger, maar ook smaller. En het is voorzien van een glazen deksel.

Prijs: €10,-

Xenos waterkan met tap

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam