Modern interieur, Rustiek interieur, Slaapkamer inspiratie

Warme tinten in een strakke Italiaanse slaapkamer


Deze slaapkamer is onderdeel van een mooie woning gelegen in het Italiaanse Turijn. Interieur architect Fabio Fantolino heeft een stijlvol ontwerp gemaakt voor het interieur, waar een neutraal kleurenpalet gecombineerd is met hoogwaardige materialen en mooie meubels. In de woonkamer en keuken ligt bijvoorbeeld een rustieke houten vloer die in de Hongaarse punt is gelegd. In de slaapkamer hebben ze gekozen voor een stoere strakke betonvloer.

Warme tinten in een strakke Italiaanse slaapkamer

Donkere houten meubels

De grijze betonvloer vormt samen met de witte muren een strakke basis voor de slaapkamer. Met warme tinten in de vorm van stijlvolle bruine houten meubels is meer sfeer en warmte ontstaan. De zwevende kledingkast bijvoorbeeld of het bijpassend hemelbed. Het bed is bovendien mooi opgemaakt met maagdelijk witte bedlinnen. En achter het mooie grote schilderij aan de muur maakt het plaatje compleet.

Warme Donkere houten slaapkamer meubelsin een strakke Italiaanse slaapkamer

Open badkamer

Maar dit is nog niet alles. De slaapkamer is namelijk ook voorzien van een privé badkamer. Een luxe open badkamer met een zwevende badkamermeubel die gemaakt het van hetzelfde warme hout als het bed en de kledingkast. Op de kast zijn twee witte waskommen geplaatst met twee moderne kranen.

dubbele waskom

open badkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam