Interieur ideeën, Keuken inspiratie, Klassiek interieur, Landelijk interieur, Modern interieur, Scandinavisch interieur, Slaapkamer inspiratie, Woonkamer inspiratie

Visgraat vloer


Je moet ervan houden of niet, maar de visgraat vloer vind ik persoonlijk super mooi!
Dus ben jij opzoek naar een nieuwe vloer? Bekijk dan deze foto’s voor inspiratie en breng je interieur tot leven met een nieuwe visgraat vloer!

Visgraat vloer

Visgraat vloer

In elke woonstijl toepassen

Of je een klassieke of moderne stijl als voorkeur hebt, een visgraat vloer kun je vrijwel in elke woonstijl toepassen. Dit komt omdat de jaren dertig-stijl weer helemaal in is en je deze steeds vaker ziet in de hedendaagse interieur.

Verschillende soorten

Er zijn heel veel verschillende soorten visgraat vloeren, maar de houten visgraat vloer is toch wel de bekendste en meest gebruikte vloer. Wil je echt iets anders, denk dat eventueel aan een donkere visgraat vloer. Dit geef je woning een hele chique uitstraling terwijl de houten visgraat vloer voor meer warmte zorgt.

Visgraat vloer

Visgraat vloer inspiratie

Visgraat vloer inspiratie

Visgraat vloer inspiratie

Visgraat vloer inspiratie

Visgraat vloer leggen

Velen denken dat een visgraat vloer super lastig is, maar eigenlijk hoeft het niet moeilijker te zijn dan het leggen van een normale houten vloer. Echter is het belangrijk om geconcentreerd te werk te gaan, zodat er geen afwijkingen ontstaan.

Tegenwoordig heb je bovendien ook doe-het-zelf visgraat parket, die je erg eenvoudig zelf kunt leggen. Deze zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar bij Parketdirect.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam