Interieur ideeën, Vintage interieur, Woonaccessoires

Vintage vloerkleden zijn hot!


Vintage vloerkleden zijn al heel lang super hot. De laatste jaren is deze interieurtrend echter nóg populairder geworden. Een vintage vloerkleed is nu dan ook hotter dan ooit! Leuk voor elke ruimte in huis. Of dat nou in de woonkamer, slaapkamer, hal, kinderkamer of keuken is. Ze worden soms zelfs in de badkamer gebruikt. Wij vertellen waarom jij ook een vintage vloerkleed in huis moet hebben en hebben de mooiste inspiratie voorbeelden voor je verzameld!

Vintage vloerkleed

Vintage vloerkleed

1. Unieke vloerkleed

Vintage vloerkleden worden niet zoals met veel andere vloerkleden met massaproductie gemaakt. Sterker nog, een echte vintage vloerkleed wordt met de hand gemaakt in landen als Egypte, Iran of Marokko. Hiermee ben je dus gegarandeerd dat je een echte unieke vloerkleed in huis hebt.

Vintage vloerkleed

Vintage vloerkleed

2. Vintage vloerkleden gaan lang mee

De vloerkleden worden stuk voor stuk met veel zorg en aandacht gemaakt door echte vakmensen, die jarenlang ervaring hebben met vintage vloerkleden. Het gevolg is dat ze heel lang mee gaan. En hoe ouder ze worden hoe mooier ze worden!

Vintage vloerkleed

3. Vintage look

Vintage vloerkleden hebben over het algemeen een gebruikte vintage look. Daarom hoef je ook niet bang te zijn dat ze snel vies worden. Althans, je ziet niet zo snel dat het vies wordt in vergelijking met een normale vloerkleed. Kidsproof dus!

Vintage vloerkleed

4. Sfeer en persoonlijkheid

Vintage vloerkleden hebben vaak prachtige patronen en kleuren. Met zo’n vloerkleed breng je dus heel veel sfeer en persoonlijkheid in elke ruimte. Een perfecte aanvulling voor op een warme houten vloer, strakke gietvloer of een industriële betonvloer.

Vintage vloerkleed

Vintage vloerkleed

Vintage vloerkleed

Vintage vloerkleed

Bron: Doorsixteen.com | Domainhome.com | Studio-mcgee.com | Messagenote.com | Myscandinavianhome.blogspot.com | Urbanoutfitters.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam