Huis inrichting, Meubels, Vintage interieur, Woonaccessoires

Vintage stukken in huis


Deze foto’s ben ik tegengekomen op de website van de Australische fotograaf Anson Smart. In dit huis vind je in elke ruimte mooie vintage schatten. Of het nou om een grote lounge bed gaat of een kandelaar, ik ben van mening dat dit soort elementen in je huis net dat beetje extra kunnen geven en dat je van de ruimtes in je woning een one of a kind uitstraling krijgt.

Vintage stukken in huis

Oud met nieuw combineren

Het huis is van Megan Morton, een interieur styliste die niet vies is van oude spulletjes die een eigen verhaal hebben. Ze combineert oud en nieuw op een aparte stijl zonder dat het er gek uitziet. Neem als voorbeeld de oude lounge chair. Ik zou deze lekker op straat laten liggen! Maar zij heeft het op een leuke manier met mooie moderne accessoires de lounge een nieuw leven gegeven.
Zo ook de vintage locker kast. Deze staat midden in de woonkamer tussen een romantische bank en spiegel ‘mooi te wezen’.
Dus de oude kast van oma hoeft helemaal niet zo’n gek idee te zijn als ze deze niet meer wilt hebben. Wedden dat jij deze een mooi plekje kan geven in jouw huis!

Vintage stukken in huis

Vintage stukken in huis

Vintage stukken in huis

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam