Keuken inspiratie, Landelijk interieur, Vintage interieur

Vintage landelijke keuken van Melissa


Ben je liefhebber van moderne interieurs met een klassiek tintje? Dan gaan we je vandaag heel blij maken. We gaan namelijk een kijkje nemen in de mooie keuken van Melissa Lee van Bespoke Only. Bespoke Only is een multidisciplinair ontwerpbureau dat gespecialiseerd is in het creëren van evenementen en ruimtes met een moderne benadering van ingetogen luxe. Daarnaast heeft ze ook heel veel gevoel van interieur en design, wat blijkt uit haar prachtige keuken!

Vintage landelijke keuken van Melissa

Melissa woont in een honderd jaar oude woning gelegen in Clinton Hill in New York. Het is een prachtige woning, die voorzien is van hele elegante klassieke details. De indrukwekkende trap met de mooie sierlijke trapleuning en balustrade is daar een heel mooi voorbeeld van. Zowel vanuit de woonkamer als vanuit de keuken heb je mooi uitzicht op deze mooie trap.

Vintage landelijke keuken van Melissa

Geschilderde lambrisering

De woonkamer is middels de overloop met de trap gescheiden van de keuken. De grote deuropeningen aan beide kanten, zorgen er echter voor dat alles één grote open ruimte lijkt. Over de gehele verdieping is een mooie houten vloer gelegd. Deze is gecombineerd met strakke muren, die voorzien zijn van karakteristieke sierlijsten aan de bovenkant. De muren in de keuken zijn gedecoreerd met een donkerblauwe geschilderde lambrisering. Deze geven de keuken niet alleen een klassiek tintje, ze passen ook heel mooi bij de donkerblauwe keukenkasten.

Vintage landelijke keuken van Melissa

Eethoek met vaste bank en eetkamerstoelen

Tegen deze lambrisering muur is een eethoek ingericht. Een grote eettafel landelijke houten eettafel is gecombineerd met aan één kant drie verschillende leuke houten eetkamerstoelen, terwijl er aan de muurkant een zwevende bank is gerealiseerd.De drie klassieke vintage wandlampen passen perfect bij de stijl van de woning.

Vintage landelijke keuken van Melissa

Donkerblauwe medicijnkast als keuken

Lage donkerblauwe keukenkasten zijn afgewerkt met een dikke betonnen werkblad. Hoewel de keukenkasten super strak zijn, hebben ze tóch een klassieke uitstraling. Dit is te danken aan de verschillende kleine ladekasten, die doen denken aan een grote vintage apothekerskast. De keuken achterwand is betegeld met lichte marmeren wandtegeltjes, die ook erg mooi passen bij de blauwe keukenkasten. Daartegen aan zijn houten wandplanken gemonteerd waar servies op geplaatst kunnen worden

De keuken is ook voorzien van een keukeneiland. Het is niet een heel groot eiland, maar er zit wel een spoelbak in verwerkt en het biedt extra werkruimte.

Bron: Designsponge.com | Fotografie: Tycole.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam