Vintage interieur, Woonkamer inspiratie

Vintage bohemien open woonkamer


Het bijzondere ontwerp van deze woonkamer is gemaakt door Customkit Buildings. Zij hebben in Nieuw Zeeland een vrijstaande familiewoning ontworpen, wat gekenmerkt wordt door een erg open karakter. Dat open karakter zie je terug in de slaapkamer en in de keuken, maar vooral in de woonkamer komt het goed tot z’n recht. Daar heb je namelijk te maken met twee grote uitgangen naar de enorme tuin.

Het is een grote bungalow villa waar alles op de begane grond is ingericht. Je hebt hier te maken met een puntdak, wat ervoor zorgt dat de woonkamer ingericht is onder het nok van het dak. En dat zorgt vooral in combinatie met het open karakter voor super veel ruimtelijkheid.

Vintage bohemien open woonkamer

Vintage bohemien open woonkamer

Vintage bohemien meubels

Alle wanden zijn strak bewerkt en wit geschilderd, en gecombineerd met een stoere grijze betonlook vloer. Maar hetgeen wat alle aandacht trekt, zijn alle mooie kleuren en selectie van verschillende stoere vintage meubels en accessoires.

Vintage bohemien open woonkamer

In de woonkamer is de muur achter de bank bewerkt met een kunstwerkje bestaande uit meerdere kleurvlakken. Dat zegt al genoeg over hoe belangrijk kleur betekent voor de bewoners. En dat ze ook van vintage houden is ook duidelijk. De vintage bruine leren bank is bijvoorbeeld super stoer, ingericht met verschillende kleurrijke kussens. Maar ook de rotan chair met het schapenvachtje, de super leuke ronde bohemien salontafel, het houten krukje, de vintage houten opbergkisten in de hoek, de vintage poef en de verschillende natuurlijke vloerkleden maken de woonkamer een uitnodigende ruimte.

Vintage bohemien open woonkamer

We like!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam